fbpx

Middagskryssningar

Nordisk middagskryssning i Helsingfors

m/s Doris & Doris II är stans mest populära restauranger med havsutsikt

Följ med på vår middagskryssning runt staden och lär känna de pittoreska villaområdena i den östra skärgården. Upplev ön Villinges vackra villor i solnedgången medan du njuter av en à la carte-middag vid ditt bord med havsutsikt. Vi erbjuder också ett klassiskt ’Skärgårdsbord’, en buffé med säsongens mat från skärgården, antingen som förrätt eller en nordisk sommarmiddag.

En middag som avslutning på arbetsdagen? En supé medan Villinge villor glider förbi? Bjud kolleger, vänner eller kunder på en middag i skärgården.

Njut av gott sällskap och en à la carte-middag, som precis tillretts i ett äkta skeppskök, mitt i skärgården i den ljusa sommarkvällen då solen går ner. Under sommarlovssäsongen erbjuds också ett klassiskt skärgårdsbord. Njut av livet i det somriga Helsingfors!

En middag med fin skärgårdsutsikt är ett idealiskt programnummer för en grupp affärsbekanta, i sällskap av internationella gäster eller en grupp vänner. Middagskryssningar är speciellt populära till exempel på teamdagar och som belöningar för framgångar och då man vill fira gemensamma kvällar med kunder eller kumpaner. Dessutom njuter många av våra kryssningsgäster en middag hos oss helt enkelt för att slappna av på fritiden i sällskap av vänner och sommargäster, i synnerhet under högsommarens semestersäsong.

Kvällskryssningar2 ½ timmar
HELSINGFORS SALUTORG VID GAMLA SALUHALLEN
m/s Doris & m/s Doris II
– båtresa för vuxen 24 €
– skärgårdsbord 34 €
– à la carte -listan, huvudrätter 24-34 €
– tre rätters menyer 48 €
– kontanter eller kreditkort (Visa, Master, OK, Diners)

– välkommen att checka in kl. 18.00 för avgång kl. 18.30

Vi rekommenderar bordsreservering för alla, såväl för dem som kommer med affärsgäster som för små grupper och par. En bordsreservering kan göras på förhand till exempel per telefon. Bord som eventuellt är lediga ännu i sista stund delas ut direkt vid fartygets ingång: Välkommen till fartyget en halv timme före avgång.

+358 9 6874 5050
ihalines@ihalines.fi

Eller boka och köpa båtbiljetter online
Boka och köpa båtbiljetter online >>