Lahjakortit & Kausikortti

Palkitse, kiitä ja muista lahjakortilla

Muista lahjakortilla äitiä, opinnoistaan valmistuvaa, merkkipäivän viettäjää, ahkeraa työntekijää tai kiitä saadusta avusta. Tilaa lahjakortit kesälahjaksi vaikka koko henkilökunnalle ennen kesälomia.

Ohi lipuvien saaristomaisemien merellisessä ympäristössä aidossa laivakeittiössä valmistettu hyvä ateria maistuu erityisen herkulliselta. Anna lahjaksi yhdessä paketissa saaristoristeily Helsingissä ja laivakeittiön parhaita makuja. Voit myös tilata lahjakortin sisältäen lisätuotteita, kuten pullollisen viiniä tai ylimääräisen ruokalajin.

HELPPO JA ARVOSTETTU NYKYAIKAINEN LAHJA
Moni pohtii mitä antaisi tuttavilleen tai lähipiirilleen lahjaksi, tavaraa kun on maailma täynnä. Risteilylahjakortti on helppo ja mieleinen lahja, pieni kesäinen elämys, josta vastaanottaja voi nauttia itselleen parhaiten sopivana ajankohtana, itsevalitsemassaan mieleisessä seurassa, keskeltä kaupunkia.

 

L A H J A K O R T I T

Finlandia Menu -lahjakortti kahdelle 143 €
Tämän lahjakortin voi käyttää ns. Helsinki-risteilyillä / lounasristeilyillä tai illallisristeilyillä (sis. 2 x laivamatka + 2 x Finlandia Menu + 2 x pullo vettä/kivennäisvettä + 2 x kahvi tai tee)
(Finlandia Menu -lahjakortti neljälle 278 €)
(Finlandia Menu -lahjakortti kuudelle 413 €)

Classic Menu -lahjakortti kahdelle 127 €
Tämän lahjakortin voi käyttää ns. Helsinki-risteilyillä / lounasristeilyillä tai illallisristeilyillä (sis. 2 x laivamatka + 2 x Classic Menu + 2 x pullo vettä/kivennäisvettä + 2 x kahvi tai tee)
(Classic Menu -lahjakortti neljälle 246 €)
(Classic Menu -lahjakortti kuudelle 365 €)

Merilounasristeily-lahjakortti kahdelle 80 €
Tämän lahjakortin voi käyttää ns. lounasristeilyillä (sis. 2 x laivamatka + 2 x Merilounaspöytä + 2 x pullo vettä/kivennäisvettä + 2 x kahvi tai tee)
(Merilounasristeily-lahjakortti neljälle 152 €)
(Merilounasristeily-lahjakortti kuudelle 224 €)

 

K A U S I K O R T T I

Kausikortti 2018, henkilökohtainen, 80 €
Uutuustuote vakioasiakkaiden toiveesta. Henkilökohtainen kausikortti päiväajan risteilyille koko risteilykaudeksi. Kausikortilla päiväristeilyn voi tehdä monta kertaa kesän aikana klo 11:30-16:30 lähtevillä risteilyillä. Erinomainen mm. saaristosta pitäville, valokuvausta harrastaville ja senioreille. Oikeuttaa laivamatkaan päiväajan Helsinki-risteilyillä. Ei sisällä ravintolapalveluja. Lisätiedot tilatessa sekä kortissa. Ilmoita tilatessa kausikortin saajan koko nimi ja syntymäaika.
(Kahdelle: kaksi kausikorttia, 2 x 80 € = 160 €)
(Neljälle: neljä kausikorttia, 4 x 80 € = 320 €)

 

Tilaa lahjakortit puhelimitse numerosta (09) 6874 5050 tai sähköpostitse ihalines@ihalines.fi. Yleisimmin lahjakortit postitetaan ja laskutetaan. Tarvittaessa kesäkaudella voi lahjakortin noudosta sopia myös ennakkoon risteilytoimiston kanssa: puhelimitse voit sopia milloin lahjakortti on noudettavissa IHA-Lines Oy Helsinki Cruises -risteilytoimistosta Aleksanterinkadun päässä, osoitteesta Meritullintori 6. Olemme avoinna kesäisin suurin piirtein huhtikuulta syyskuulle arkisin klo 9:00-16:30.

Kiireellisessä tapauksessa voit myös sopia ensin lahjakortin tilauksesta ja antaa lahjan saajalle itsetehdyn kortin tai kertoa mitä olette tilanneet lahjaksi ja sitten antaa varsinaisen lahjakortin myöhemmin.

Tilauksen yhteydessä tarvitsemme seuraavat tiedot tilaajasta: Tilaava organisaatio (ellei tilaaja ole yksityishenkilö), Tilaajan/organisaation yhteyshenkilön nimi, Sähköpostiosoite, Matkapuhelinnumero, Katuosoite, Postinumero ja -toimipaikka.

Kerro kuinka monta Finlandia Menu -lahjakorttia, kuinka monta Classic Menu -lahjakorttia, kuinka monta Merilounasristeily-lahjakorttia ja/tai kuinka monta kausikorttia tilaat. Mainitse kunkin kortin kohdalla kuinka monen (2, 4 tai 6) henkilön lahjakortin tilaat sekä milloin ja miten ne toivotaan toimitettaviksi tai noudettaviksi. Henkilökohtaista kausikorttia tilatessasi, mainitse saajan koko nimen lisäksi hänen syntymäaikansa.

Muutokset mahdollisia.

+358 (0)9 6874 5050
ihalines@ihalines.fi

Home Lahjakortit & Kausikortti