m/s Aava

Ett nostalgiskt litet skepp för privatevenemang

Ett nostalgiskt kryssnings- och charterfartyg för privatevenemang i skärgården. Lämplig för företagsevenemang, seminarier, luncher, middagar, familjefester och andra skräddarsydda privata tillställningar.

Nyligen renoverade m/s Aava erbjuder en klassisk miljö och en elegant, gamla tiders atmosfär för dina privatevenemang. Hon har tre våningar, en bar och en restaurang. Den luftiga och nostalgiska huvudsalongen kan välkomna 100 gäster, vilket är det idealiska maximiantalet gäster för en delad upplevelse i form av privatmiddagar, företagsevenemang och seminarier – så att du kan njuta av att se alla dina gäster i samma salong. Ett mindre kabinett i övre våningen lämpar sig för middagar för ytterligare 24 gäster. Dessutom har detta charmerande lilla skepp en elegant, liten bar med havsutsikt i fören och två trevliga soldäck där man kan ta sig en promenad för att samtidigt njuta av den friska havsluften.

Beroende på antalet gäster och dina preferenser kan sittordningen / bordsgrupperna modifieras i huvudsalongen enligt dina önskemål. Utrymmet passar också väl för seminarier och uppförande av levande musik. Fyra toaletter. Nostalgiskt litet skepp som kan operera i den skyddade inre skärgårdens vatten. Inredningen renoverad 2014 för att uppfylla även strikta kvalitetskrav och höga standard med respekt för den ursprungliga designen från 1960-talet. Mera info om tillgänglighet och praktiska arrangemang samt offerter ges gärna på begäran.

Rekommenderas för 1-100 VIP-gäster (alla gäster i huvudsalongen), högst 124 middagsgäster till bords (100 gäster i huvudsalongen + 24 gäster iden övre salongen), cocktails för upp till 140-150 gäster (maximikapacitet 247). Informella evenemang och familjefester samt personalevenemang med upp till ca 140 gäster (formell bordsplacering för upp till 124 gäster vid middagsborden). Alternativa sittarrangemang under affärsseminarer: högst 100 deltagare vid borden (normal sittordning såsom i fotografierna), högst 40 deltagare i rader som i ett klassrum eller högst 30 deltagare i U-formation.

Home m/s Aava