LIPPUKAUPPA | Liput saa hetiLIPPUKAUPPA | LAIVARISTEILYT HELSINGISTÄ | VARAUSKALENTERI ALLA
IHA-Lines Oy Helsinki Cruises -lippukauppa by Bokun, a TripAdvisor Company
Tämän lippukaupan teknologian on toteuttanut ja turvannut Bokun, TripAdvisor LLC:n omistama kansainväliseen lippujenmyyntijärjestelmään erikoistunut yhtiö. Lippukauppa toimii Bokunin järjestelmässä ja se näytetään tällä sivulla Bokunin turvallisesta kansainvälisestä palvelujen myyntijärjestelmästä. Kaikki tässä lippukaupassa tehdyt maksutapahtumat turvaa ja hoitaa suomalainen Paytrail Oyj. Maksunvälityspalvelun toteuttaja ja maksupalveluntarjoaja Paytrail Oyj (2122839-7) toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksunne IHA-Linesille. Alla olevien laivalippujen maksutapoina käyvät suomalaisten pankkien verkkomaksut, luottokortit Visa, MasterCard ja American Express sekä MobilePay. - Lippukaupassa on näkyvillä ja varattavissa vain osa laivan risteilypaikoista. Jos risteily näyttää kalenterissa olevan "loppuunmyyty", tiedustele varausta ma-pe puh. +358968745050. Tai, perinteinen lipunmyynti ovella: loput liput ja loput vapaat pöytävaraukset 30 min ennen, Doris-laivat, Kauppatori.
- Lippujen myynti nettikaupassa päättyy 30 min ennen lähtöaikaa. Loput liput laivan ovelta 30 min ennen.
- Viikonloppuisin ja iltaisin pöytävarauksia voi tehdä vielä ovelta 30 min ennen lähtöä, varaustilanteen mukaan.


LIPPUKAUPPA | HELPPO JA NOPEA | LAIVALIPUT SAA HETI
- VALITSE ENSIN AJANKOHTA JA LAIVALIPUT: valitse ensin ajankohta ja laivaliput
- RUOKIA & JUOMIA: voi halutessaan ostaa lisäksi valmiiksi lippukaupan toisessa vaiheessa
- MAKSU & LIPUT: valittuanne liput ja palvelut, voi maksaa ja sähköinen lippu valmistuu
Vaiheet: 1) tuotteiden valinta 2) varaajan tiedot 3) maksaminen 4) lippunne valmistuu
Jos järjestelmän toiminnassa ilmenisi jokin häiriö, pyydämme ilmoittamaan asiasta, jotta järjestelmätoimittaja voi selvittää ja ratkaista asian. Ravintolapalvelujen nimikkeet näkyvät varauksenne myöhemmissä vaiheissa englannin kielellä, mikä on järjestelmän pääkieli [Bokun, a TripAdvisor Company] [maksuliikenne Paytrail].

Juhlaseureet ja yritysryhmät, järjestelyt myös puhelimitse (2022 osa-aik.) +358968745050
Lahjakortit: mikäli haluatte lahjakortin kahdelle tai perhelipun lahjakorttina, lahjakortit >>

Loading...

Mikäli halutette risteilyn lahjakorttina:
LAHJAKORTIT KAHDELLE | Itselle tai lahjaksi
Toimitus sähköisesti, tai valitse nouto R-kioskilta

Alla olevista linkeistä ostettavissa olevat liput ja lahjakortit saa kätevästi hetkessä sähköisinä tai tulostettavina PDF-lippuina tai valitsemastanne toimistustavasta riippuen vaikka lähimmästä R-kioskista, vaikka jonnekin juhliin juuri lähtiessänne.

Lahjakortti on helppo ja pidetty nykyainainen lahja ja mieluisan palvelupaketin voi ostaa yhtä lailla myös itselle. Netistä ostettu lahjakortti on edullinen ja nopea.
Moni pohtii mitä antaisi tuttavilleen tai lähipiirilleen lahjaksi, tavaraa kun on maailma täynnä. Risteilylahjakortti on helppo ja mieleinen lahja, pieni kesäinen elämys, jonka lahjan saaja voi nauttia itselleen parhaiten sopivana ajankohtana, itsevalitsemassaan mieleisessä seurassa. Muista lahjakortilla hääpäivänä, äitienpäivänä, valmistujaispäivänä tai ilahduta merkkipäivän viettäjää, palkitse hyvin tehdystä työstä tai kiitä saamastasi avusta. Myös monet vanhemmat hankkivat lahjakortin kiitokseksi opettajalle tai harrastuskerhon vetäjälle tai valmentajalle. Työelämässä lahjakortilla on myös helppo palkita hyvästä työstä, tilaa lahjakortit vaikka koko tiimille tai henkilökunnalle. Muista myös omia vanhempiasi ja iäkkäitä läheisiäsi ja ystäviäsi: laivaristeilylahjakortti myös kahdelle eläkeläiselle.

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises lahjakorttikauppa by Tiketti Oy, Helsinki
Tämän alla olevan lahjakorttikaupan lipunmyynti on kaikkien suomalaisten tunteman suomalaisen Tiketti Oy:n toteuttama, turvallinen ja helppo tapa saada liput ja lahjakortit nopeasti ja kätevästi hyvin monipuolisin toimitustavoin, esimerkkeinä valintanne mukaan PDF-lippu tai esimerkiksi mobiililippu tai vaikka nouto R-kioskilta. Alla olevien lahjakorttilinkkien ja lippuostosten maksutapoina käyvät suomalaisten pankkien verkkomaksut, luottokortit VIsa, MasterCard ja American Express, PayPal, MobilePay, Pivo, OP Siirto, Masterpass, OP Osta laskulla, lisätietoa maksutavoista >>

LAHJAKORTIT VÄLITTÖMÄSTI NÄISTÄ LINKEISTÄ

Osta ennakkoliput / lahjakortit:

LAIVARISTEILYT HELSINGISSÄ
Lahjakorttien voimassaolo: kesäkausi 2020 ja kesäkausi 2021
- osta tästä itselle tai lahjaksi
- Ihana Itäsaaristo -risteily kahdelle 40 € >>
- Iltaristeily kahdelle 40 € >>
- Risteily kahdelle eläkeläiselle 36 € >>
- Perhelippu (2 aikuista + 1-3 lasta 16 v) 40 € >>

LOUNASRISTEILYT
Lahjakorttien voimassaolo: kesäkausi 2020 ja kesäkausi 2021
- osta tästä itselle tai lahjaksi
- Nordic Platter -risteily 2 hlö 76 € >>
- Lounasristeily kahdelle 76 € >>
- Classic Menu -risteily kahdelle 128 € >>

ILLALLISRISTEILYT
Lahjakorttien voimassaolo: kesäkausi 2020 ja kesäkausi 2021
- osta tästä itselle tai lahjaksi
- Nordic Platter -risteily 2 hlö 76 € >>
- Classic Menu -illallisristeily 2 hlö 128 € >>

MAKSUPAVELUTARJOAJA

Laivalippujen lippukaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

PAYMENT SERVICE PROVIDER
Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.
Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181 830
Business ID 2122839-7
www.paytrail.com

BETALNINGSFÖRMEDLARE
Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.
Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830
www.paytrail.com

HYVÄ TIETÄÄ - FORCE MAJEURE - YLIVOIMAINEN ESTE & TIETOSUOJASELOSTE

Kaikki lähtöajat ovat paikallista aikaa. Ennakkoon ostetut ja maksetut liput ja lahjakortit säännöllisillä aikataulunmukaislla risteilyillä: ennakkoon ostettuja lippuja tai lahjakortteja ei hyvitetä mikäli ne jäävät käyttämättä. Ennakkoon ostettuja lippuja tai lahjakortteja ei vaihdeta. Ennakkoon ostetut liput ja lahjakortit ovat voimassa vain lipussa / lahjakortissa määritellysti. Kaikki lähtöajat ovat paikallista Suomen aikaa. Kuitenkin, mikäli myöhästytte varaamaltanne laivaristeilyltä, voitte käyttää laivamatkan jollakin toisella IHA-Linesin risteilylähdöllä, mikäli laivassa on tilaa. Ylivoimaisen esteen, Force Majeure, sattuessa, kuten sodan, sodanuhan, lakon, tulvan, luonnonkatastrofin, ydinräjähdyksen, sääolosuhteiden, tulipalon, terrorismin, veden korkeuden, teknisen vian tai muun olosuhteen vaikuttaessa, joista IHA-Lines Oy Helsinki Cruises ei voi vastata, on IHA-Lines Oy Helsinki Cruises -varustamolla oikeus tehdä muutoksia aikatauluun, madaltaa palvelutasoa, suorittaa kuljetus muulla aluksella tai peruuttaa risteily. IHA-Lines Oy Helsinki Cruises ei ole korvausvelvollinen mahdollisista kuluista tai haitoista, joita asiakkaalle saattaa ylivoimaisen esteen vuoksi mahdollisesti aiheutua. Yksityisillä tilausristeilyillä matkanjärjestäjänä toimii tilaaja. Mahdollisissa saarissa kulkeminen tapahtuu kävijän omalla vastuulla. Saaristoluonnossa esimerkiksi sammaleiset kalliot, rantakalliot sekä vedenrajassa sijaitsevat kivet voivat olla liukkaita. Tilaaja voi halutessaan ottaa esimerkiksi saariretkelle osallistuville erillisen vakuutuksen. Tietosuojaseloste Hyvä tietää -sivulla >> sekä Tiketti Oy:n lahjakorttikaupassa.

MUUTOKSET MAHDOLLISIA

Varustamo pidättää oikeuden muutoksiin poiketen siitä, mitä yhtiön esitteissä, internetsivuilla, lehtimainoksissa, ilmoituksissa, lähtöaikatauluissa, tarjouksissa tai tilausvahvistuksissa on julkistettu. Muutokset risteilyjen aikatauluissa ovat kuitenkin erittäin harvinaisia. The shipowner reserves the right to changes.