LIPPUKAUPPA | LAHJAKORTTIKAUPPA - itselle tai lahjaksi

Tervetuloa IHA-Lines Oy Helsinki Cruises -laivaristeilyjen lippukauppaan by Bokun, a TripAdvisor Company
Osta liput helposti ja nopeasti: maksutapoina suomalaiset verkkopankit, Visa, MasterCard, American Express ja Mobile Pay.
Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksunne IHA-Linesille. Lippukaupan teknologian on toteuttanut ja turvannut Bokun, TripAdvisor LLC:n omistama kansainväliseen lippujenmyyntijärjestelmään erikoistunut yhtiö. Lippukauppa toimii Bokunin järjestelmässä ja se näytetään tällä sivulla Bokunin turvallisesta kansainvälisestä palvelujen myyntijärjestelmästä. Maksutapahtumat turvaa ja hoitaa suomalainen Paytrail Oyj.

Laivalippuja voi ostaa tältä sivulta vielä 30 min. ennen laivan lähtöaikaa. Lipunmyynti lisäksi ja loput liput laivan ovelta 30 min. ennen.
- Menuristeilyn kahdelle tai lahjakortin kadelle voi ostaa tästä - itselle tai lahjaksi, myös nämä menuristeilyt, liput ja lahjakortit saa heti >>
- Vinkki: puuttuuko printteri ja haluaisit tulostetun lahjakortin nopeasti juhliin lähtiessä? Valitse toimitustavaksi nouto R-kioskilta >>

YRITYSRYHMÄT, TIIMIPÄIVÄT & JUHLIEN VIETTÄJÄT & PÖYTÄVARAUKSET YKSILÖLLISESTI: työelämän seurueet, syntymäpäivät, perhejuhlat & merkkipäivät sekä yksilölliset pöytävaraukset ja järjestelyt: toiveidenmukaiset järjestelyt ma-pe: +358968745050, ihalines@ihalines.fi.

Liikennetiedote: Liki kaikilla risteilyillä tilaa, osta liput lippukaupasta tai tee varaus ennakkoon ma-pe puh. 09 6874 5050. Osa lippukaupan risteilyistä ja iltaristeilyistä merkitty täysiksi, koska niihin on jo varsin paljon pöytävarauksia laivan ravintolaan laivan ravintolan ruokailupaikkojen osalta. Viimeisin ja tarkin varaustilanne ma-pe puhelimitse, ja mikäli alla oleva kalenteri näyttää jonkin toivomanne risteilyn kohdalla "loppuunmyyty", niin laivaristeilylle ilman ruokailua on yleensä lähes aina vielä jonkin verran tilaa ja myös joitakin pöytiä voi olla vielä vapaana, ma-pe puh. 09 6874 5050 / ja laivalippuja risteilyille ja laivan ylä- ja aurinkokansille myös laivan ovelta: sekä loput vapaat laivaliput ja loput pöytävaraukset laivan ravintolaan varaustilanteen mukaan laivan ovelta 30 min ennen. (Lippukaupassa on kiintiönä vain osa laivan laivaristeilypaikoista, ja mm. yritykset ja perhejuhlien viettäjät varaavat tyypillisesti risteilytoimistosta.)
- Viikonloppuisin ja iltaisin pöytävarauksia voi tehdä vielä 30 min ennen laivan lähtöä laivan ovelta, vapaiden pöytien varaustilanteen mukaan.
- Lippujen myynti nettikaupassa päättyy 30 min ennen kutakin laivan lähtöaikaa. Lippuja saa myös laivan ovelta 30 min ennen ja lähtöaikaan asti.Loading...

MENURISTEILYT & LAHJAKORTIT KAHDELLE | Itselle tai lahjaksi
Toimitus välittömästi näistä linkeistä, tai valitse vaikka nouto R-kioskilta

Alla olevista linkeistä ostettavissa olevat liput ja lahjakortit saa kätevästi hetkessä sähköisinä tai tulostettavina PDF-lippuina tai valitsemastanne toimistustavasta riippuen vaikka lähimmästä R-kioskista, vaikka jonnekin juhliin juuri lähtiessänne.
Jos haluatte tilata perinteisen pahvisen lahjakortin, ottakaa yhteyttä risteilytoimistoon, ma-pe: 0968745050, ihalines@ihalines.fi.

Lahjakortti on helppo ja pidetty nykyainainen lahja ja mieluisan palvelupaketin voi ostaa yhtä lailla myös itselle
Moni pohtii mitä antaisi tuttavilleen tai lähipiirilleen lahjaksi, tavaraa kun on maailma täynnä. Risteilylahjakortti on helppo ja mieleinen lahja, pieni kesäinen elämys, jonka lahjan saaja voi nauttia itselleen parhaiten sopivana ajankohtana, itsevalitsemassaan mieleisessä seurassa. Muista lahjakortilla hääpäivänä, äitienpäivänä, valmistujaispäivänä tai ilahduta merkkipäivän viettäjää, palkitse hyvin tehdystä työstä tai kiitä saamastasi avusta. Myös monet vanhemmat hankkivat lahjakortin kiitokseksi opettajalle tai harrastuskerhon vetäjälle tai valmentajalle. Työelämässä lahjakortilla on myös helppo palkita hyvästä työstä, tilaa lahjakortit vaikka koko tiimille tai henkilökunnalle. Muista myös omia vanhempiasi ja iäkkäitä läheisiäsi ja ystäviäsi: laivaristeilylahjakortti myös kahdelle eläkeläiselle.

Tervetuloa IHA-Lines Oy Helsinki Cruises -laivaristeilyjen lippupalvelu- ja lahjakorttikauppaan by Tiketti Oy, Helsinki
Tämän alla olevan lahjakorttikaupan lipunmyynti on kaikkien suomalaisten tunteman suomalaisen Tiketti Oy:n toteuttama, turvallinen ja helppo tapa saada liput ja lahjakortit nopeasti ja kätevästi hyvin monipuolisin toimitustavoin, esimerkkeinä valintanne mukaan PDF-lippu tai esimerkiksi mobiililippu tai vaikka nouto R-kioskilta. Alla olevien lahjakorttilinkkien ja lippuostosten maksutapoina käyvät suomalaisten pankkien verkkomaksut, luottokortit VIsa, MasterCard ja American Express, PayPal, MobilePay, Pivo, OP Siirto, Masterpass, OP Osta laskulla, lisätietoa maksutavoista >>

LOUNAS- JA ILLALLISRISTEILYT SEKÄ
KAHDEN HENKILÖN LAIVALIPUT & LAHJAKORTIT
- itselle tai lahjaksi
Lahjakorttikaupan kaikki tuotteet esittelyineen tästä linkistä >>

LAIVARISTEILYT HELSINGISSÄ
- itselle tai lahjaksi
Risteilyjä joka päivä 4.5.-29.9.2019
- Ihana Itäsaaristo -risteily kahdelle 40 € >>
- Iltaristeily kahdelle 40 € >>
- Risteily kahdelle eläkeläiselle 36 € >>
- Perhelippu, laivamatka (2 aikuista + 1-3 lasta 16 v) 40 € >>

LOUNASRISTEILYT
- itselle tai lahjaksi
Risteilyjä joka päivä 4.5.-29.9.2019
- Merilounaspöytä-risteily kahdelle, osta tästä 76 € >>
- Classic Menu -risteily kahdelle, osta tästä 128 € >>
- Finlandia Menu -risteily kahdelle, osta tästä 140 € >>

ILLALLISRISTEILYT
- itselle tai lahjaksi
Illallisristeilyt ma, ti, ke, to, pe ja la -iltona 4.5.-29.9.2019
- Saaristolaispöytä-illallisristeily kahdelle, osta tästä 106 € >>
- Classic Menu -illallisristeily kahdelle, osta tästä 128 € >>
- Finlandia Menu -illallisristeily kahdelle, osta tästä 140 € >>

LUNCH & DINNER CRUISES & 2-PERSON PACKAGES & GIFT CARDS
- Buy tickets for yourself or give as a gift card!

BOAT TICKETS
HELSINKI ARCHIPELAGO PANORAMA CRUISES 4.5.-29.9.2019
- Helsinki Cruise for 2 persons, boat ticket 40 € >>
- Evening & Sun Set Cruise for 2 persons, boat ticket 40 € >>
- Helsinki Cruise for 2 seniors , senior boat ticket 36 € >>
- Family ticket, (2 adults + 1-3 children max 16 yrs) 40 € >>

LUNCH CRUISES
HELSINKI NORDIC LUNCH CRUISES 4.5.-29.9.2019
- Nordic Lunch Buffet Cruise for 2 persons, 76 € >>
- Classic Menu Lunch Cruise for 2 persons, 128 € >>
- Finlandia Menu Lunch Cruise for 2 persons, 140 € >>

DINNER CRUISES
HELSINKI NORDIC DINNER CRUISES 4.5.-29.9.2019
- Nordic Dinner Buffet Cruise for 2 persons, 106 € >>
- Classic Menu Dinner Cruise for 2 persons, 128 € >>
- Finlandia Menu Dinner Cruise for 2 persons, 140 € >>

MAKSUPAVELUTARJOAJA

Laivalippujen lippukaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

PAYMENT SERVICE PROVIDER
Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.
Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181 830
Business ID 2122839-7
www.paytrail.com

BETALNINGSFÖRMEDLARE
Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.
Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830
www.paytrail.com

HYVÄ TIETÄÄ - FORCE MAJEURE - YLIVOIMAINEN ESTE & TIETOSUOJASELOSTE

Kaikki lähtöajat ovat paikallista aikaa. Ennakkoon ostetut ja maksetut liput ja lahjakortit säännöllisillä aikataulunmukaislla risteilyillä: ennakkoon ostettuja lippuja tai lahjakortteja ei hyvitetä mikäli ne jäävät käyttämättä. Ennakkoon ostettuja lippuja tai lahjakortteja ei vaihdeta. Ennakkoon ostetut liput ja lahjakortit ovat voimassa vain lipussa / lahjakortissa määritellysti. Kaikki lähtöajat ovat paikallista Suomen aikaa. Kuitenkin, mikäli myöhästytte varaamaltanne laivaristeilyltä, voitte käyttää laivamatkan jollakin toisella IHA-Linesin risteilylähdöllä, mikäli laivassa on tilaa. Ylivoimaisen esteen, Force Majeure, sattuessa, kuten sodan, sodanuhan, lakon, tulvan, luonnonkatastrofin, ydinräjähdyksen, sääolosuhteiden, tulipalon, terrorismin, veden korkeuden, teknisen vian tai muun olosuhteen vaikuttaessa, joista IHA-Lines Oy Helsinki Cruises ei voi vastata, on IHA-Lines Oy Helsinki Cruises -varustamolla oikeus tehdä muutoksia aikatauluun, madaltaa palvelutasoa, suorittaa kuljetus muulla aluksella tai peruuttaa risteily. IHA-Lines Oy Helsinki Cruises ei ole korvausvelvollinen mahdollisista kuluista tai haitoista, joita asiakkaalle saattaa ylivoimaisen esteen vuoksi mahdollisesti aiheutua. Yksityisillä tilausristeilyillä matkanjärjestäjänä toimii tilaaja. Mahdollisissa saarissa kulkeminen tapahtuu kävijän omalla vastuulla. Saaristoluonnossa esimerkiksi sammaleiset kalliot, rantakalliot sekä vedenrajassa sijaitsevat kivet voivat olla liukkaita. Tilaaja voi halutessaan ottaa esimerkiksi saariretkelle osallistuville erillisen vakuutuksen. Tietosuojaseloste Hyvä tietää -sivulla >> sekä Tiketti Oy:n lahjakorttikaupassa.

MUUTOKSET MAHDOLLISIA

Varustamo pidättää oikeuden muutoksiin poiketen siitä, mitä yhtiön esitteissä, internetsivuilla, lehtimainoksissa, ilmoituksissa, lähtöaikatauluissa, tarjouksissa tai tilausvahvistuksissa on julkistettu. Muutokset risteilyjen aikatauluissa ovat kuitenkin erittäin harvinaisia. The shipowner reserves the right to changes.