Takaisin etusivulle >>
 
HELSINKI-RISTEILYT
Osta liput tai lahjakortti
Reittikartta
Aikataulu & hinnasto
LOUNASRISTEILYT
Osta liput tai lahjakortti
Pöytävaraus lounaalle
À la carte- ja viinilista
ILLALLISRISTEILYT
Osta liput tai lahjakortti
Pöytävaraus illalliselle
À la carte- ja viinilista
LIPUT & lahjakortit
Itselle tai lahjaksi
KUIVASAARI-RETKET
Koe suljettu linnake
 
> Asiakkaamme kertovat
> Lehtijuttuja risteilyiltä
> Kuvagalleriat
> PDF-esitteet
> Esitetilaukset
> Hyvä tietää
> Anna palautetta

 
 

LIPPUKAUPPA | Liput ja varauskalenteri allaLIPPUKAUPPA | LAIVARISTEILYT HELSINGISTÄ | VARAUSKALENTERI ALLA
IHA-Lines Oy Helsinki Cruises -lippukauppa by Bokun, a TripAdvisor Company
Tämän lippukaupan teknologian on toteuttanut ja turvannut Bokun, TripAdvisor LLC:n omistama kansainväliseen lippujenmyyntijärjestelmään erikoistunut yhtiö. Lippukauppa toimii Bokunin järjestelmässä ja se näytetään tällä sivulla Bokunin turvallisesta kansainvälisestä palvelujen myyntijärjestelmästä. Kaikki tässä lippukaupassa tehdyt maksutapahtumat turvaa ja hoitaa suomalainen Paytrail Oyj. Maksunvälityspalvelun toteuttaja ja maksupalveluntarjoaja Paytrail Oyj (2122839-7) toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksunne IHA-Linesille. Alla olevien laivalippujen maksutapoina käyvät suomalaisten pankkien verkkomaksut, luottokortit Visa, MasterCard ja American Express sekä MobilePay. - Lippukaupassa on näkyvillä ja varattavissa vain osa laivan risteilypaikoista. Jos risteily näyttää kalenterissa olevan "loppuunmyyty", tiedustele varausta ma-pe puh. +358968745050. Tai, perinteinen lipunmyynti ovella: loput liput ja loput vapaat pöytävaraukset 30 min ennen, Doris-laivat, Kauppatori.
- Lippujen myynti nettikaupassa päättyy 30 min ennen lähtöaikaa. Loput liput laivan ovelta 30 min ennen.
- Viikonloppuisin ja iltaisin pöytävarauksia voi tehdä vielä ovelta 30 min ennen lähtöä, varaustilanteen mukaan.


LIPPUKAUPPA | HELPPO JA NOPEA | LAIVALIPUT SAA HETI
- VALITSE ENSIN AJANKOHTA JA LAIVALIPUT: valitse ensin ajankohta ja laivaliput
- RUOKIA & JUOMIA: voi halutessaan ostaa lisäksi valmiiksi kohdasta "Lisäpalvelut"
- MAKSU & LIPUT: valittuanne liput ja palvelut, voi maksaa ja sähköinen lippu valmistuu
Vaiheet: 1) tuotteiden valinta 2) varaajan tiedot 3) maksaminen 4) lippunne valmistuu
Jos järjestelmän toiminnassa ilmenisi jokin häiriö, pyydämme ilmoittamaan asiasta, jotta järjestelmätoimittaja voi selvittää ja ratkaista asian. Ravintolapalvelujen nimikkeet näkyvät varauksenne myöhemmissä vaiheissa englannin kielellä, mikä on järjestelmän pääkieli [Bokun, a TripAdvisor Company] [maksuliikenne Paytrail].

Juhlat, merkkipäivät, pöytävaraukset: myös perinteisesti ma-pe puhelimitse +358968745050
Lahjakortit: mikäli haluatte lahjakortin kahdelle tai perhelipun lahjakorttina, lahjakortit >>

Loading...

Mikäli haluatte risteilyn lahjakorttina
LAHJAKORTIT KAHDELLE | Linkit tämän alapuolella
Toimitus sähköisesti, tai valitse nouto R-kioskilta

Alla olevista linkeistä ostettavissa olevat liput ja lahjakortit saa kätevästi hetkessä sähköisinä tai tulostettavina PDF-lippuina tai valitsemastanne toimistustavasta riippuen vaikka lähimmästä R-kioskista, vaikka jonnekin juhliin juuri lähtiessänne.

Lahjakortti on helppo ja pidetty nykyainainen lahja ja mieluisan palvelupaketin voi ostaa yhtä lailla myös itselle. Netistä ostettu lahjakortti on edullinen ja nopea.
Moni pohtii mitä antaisi tuttavilleen tai lähipiirilleen lahjaksi, tavaraa kun on maailma täynnä. Risteilylahjakortti on helppo ja mieleinen lahja, pieni kesäinen elämys, jonka lahjan saaja voi nauttia itselleen parhaiten sopivana ajankohtana, itsevalitsemassaan mieleisessä seurassa. Muista lahjakortilla hääpäivänä, äitienpäivänä, valmistujaispäivänä tai ilahduta merkkipäivän viettäjää, palkitse hyvin tehdystä työstä tai kiitä saamastasi avusta. Myös monet vanhemmat hankkivat lahjakortin kiitokseksi opettajalle tai harrastuskerhon vetäjälle tai valmentajalle. Työelämässä lahjakortilla on myös helppo palkita hyvästä työstä, tilaa lahjakortit vaikka koko tiimille tai henkilökunnalle. Muista myös omia vanhempiasi ja iäkkäitä läheisiäsi ja ystäviäsi: laivaristeilylahjakortti myös kahdelle eläkeläiselle.

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises lahjakorttikauppa by Tiketti Oy, Helsinki
Tämän alla olevan lahjakorttikaupan lipunmyynti on kaikkien suomalaisten tunteman suomalaisen Tiketti Oy:n toteuttama, turvallinen ja helppo tapa saada liput ja lahjakortit nopeasti ja kätevästi hyvin monipuolisin toimitustavoin, esimerkkeinä valintanne mukaan PDF-lippu tai esimerkiksi mobiililippu tai vaikka nouto R-kioskilta. Alla olevien lahjakorttilinkkien ja lippuostosten maksutapoina käyvät suomalaisten pankkien verkkomaksut, luottokortit VIsa, MasterCard ja American Express, PayPal, MobilePay, Pivo, OP Siirto, Masterpass, OP Osta laskulla, lisätietoa maksutavoista >>

LAHJAKORTIT VÄLITTÖMÄSTI NÄISTÄ LINKEISTÄ

Osta ennakkoliput / lahjakortit:

LAIVARISTEILYT HELSINGISSÄ
Lahjakorttien voimassaolo: kesäkausi 2020 ja kesäkausi 2021
- osta tästä itselle tai lahjaksi
- Ihana Itäsaaristo -risteily kahdelle 40 € >>
- Iltaristeily kahdelle 40 € >>
- Risteily kahdelle eläkeläiselle 36 € >>
- Perhelippu (2 aikuista + 1-3 lasta 16 v) 40 € >>

LOUNASRISTEILYT
Lahjakorttien voimassaolo: kesäkausi 2020 ja kesäkausi 2021
- osta tästä itselle tai lahjaksi
- Nordic Platter -risteily 2 hlö 76 € >>
- Lounasristeily kahdelle 76 € >>
- Classic Menu -risteily kahdelle 128 € >>

ILLALLISRISTEILYT
Lahjakorttien voimassaolo: kesäkausi 2020 ja kesäkausi 2021
- osta tästä itselle tai lahjaksi
- Nordic Platter -risteily 2 hlö 76 € >>
- Classic Menu -illallisristeily 2 hlö 128 € >>

PERINTEISET TILATTAVAT LAHJAKORTIT

Mikäli haluatte perinteisen pahvisen lahjakortin, tilaa pahvinen lahjakortti alla olevalla lomakkeella suoraan internetistä tai soita, puhelin (09) 6874 5050. Yleisimmin lahjakortit postitetaan tilaajan toivomaan osoitteeseen ja lahjakortit laskutetaan tilaajalta. Tarvittaessa kesäkaudella voi lahjakortin noudosta sopia myös ennakkoon risteilytoimiston kanssa: pyydämme teitä soittamaan ennakkoon ja sopimaan milloin lahjakortin voi käydä myös noutamassa IHA-Lines Oy Helsinki Cruises -risteilytoimistosta Aleksanterinkadun päästä, osoitteesta Meritullintori 6. Palvelupisteemme Meritullintorilla on avoinna kesäisin, noin 'huhtikuulta syyskuulle', klo 9:00-16:30. Lomakkeen lisäksi voitte tilata lahjakortteja myös puhelimitse (09) 6874 5050 ja sähköpostitse ihalines@ihalines.fi.

Täyttäkää alla olevalle lomakkeelle yhteystietonne sekä haluamanne lahjakorttien määrät. Painakaa lopuksi 'Lähetä'-painiketta niin tilaus tulee automaattisesti meille. Vastaanotettuamme tilauksenne otamme teihin yhteyttä noutoajankohdan tai toimituksen sopimiseksi. Kun lahjakortit tilataan hyvissä ajoin, voimme lähettää myös laskun, jonka maksamisen jälkeen lahjakortit ovat voimassa. Maksetut lahjakortit toimitetaan yleisimmin postitse.

Hyvin kiireellisessä tapauksessa voitte myös esimerkiksi sopia ensin lahjakortin tilauksesta ja antaa lahjan saajalle itse oman kortin tai kertoa mitä olette tilanneet lahjaksi, ja antaa varsinaisen lahjakortin myöhemmin, ellei toimitus ehtisi onnistua ennakkoon.

P E R I N T E I K K Ä Ä T

PERINTEISET PAINETUT LAHJAKORTIT JA HINNAT TOIMITETTUNA 2019

Pahvinen Finlandia Menu -lahjakortti kahdelle 148 €
- Tämän lahjakortin voi käyttää Helsinki-risteilyillä / lounasristeilyillä tai illallisristeilyillä (sis. 2 x laivamatka + 2 x Finlandia Menu + 2 x lähdevesi/kivennäisvesi + 2 x kahvi tai tee)
(Finlandia Menu -lahjakortti 4:lle 288 €)
(Finlandia Menu -lahjakortti 6:lle 428 €)

Pahvinen Classic Menu -lahjakortti kahdelle 136 €
- Tämän lahjakortin voi käyttää Helsinki-risteilyillä / lounasristeilyillä tai illallisristeilyillä (sis. 2 x laivamatka + 2 x Classic Menu + 2 x lähdevesi/kivennäisvesi + 2 x kahvi tai tee)
(Classic Menu -lahjakortti 4:lle 264 €)
(Classic Menu -lahjakortti 6:lle 392 €)

Pahvinen Merilounasristeily-lahjakortti kahdelle 84 €
- Tämän lahjakortin voi käyttää lounasristeilyillä (sis. 2 x laivamatka + 2 x Merilounaspöytä, sisältäen kahvin tai teen + 2 x lähdevesi/kivennäisvesi)
(Merilounasristeily-lahjakortti 4:lle 160 €)
(Merilounasristeily-lahjakortti 6:lle 236 €)


K A U S I K O R T T I

Kausikortti 2019, henkilökohtainen, 80 €
- Pahvisen henkilökohtaisen kausikortin voi tilata vain risteilytoimistosta. Kausikortti on saatavilla vakioasiakkaiden toiveesta. Henkilökohtainen kausikortti päiväajan risteilyille koko risteilykaudeksi. Kausikortilla päiväristeilyn voi tehdä monta kertaa kesän aikana klo 11:30-16:30 lähtevillä risteilyillä. Erinoimainen saaristosta pitäville, valokuvausta harrastaville sekä esimerkiksi senioreille. Oikeuttaa laivamatkaan päiväajan Helsinki-risteilyillä. Ei sisällä ravintolapalveluja. Lisätiedot tilatessa sekä kortissa. Ilmoita tilatessa kausikortin saajan koko nimi ja syntymäaika.
(Kahdelle: kaksi kausikorttia, 2 x 80 € = 160 €)
(Neljälle: neljä kausikorttia, 4 x 80 € = 320 €)


Organisaatio:
Tilaajan / yhteyshenkilön nimi:
Sähköpostiosoite:
Matkapuhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero ja -toimipaikka:
Tilaan kpl Finlandia Menu -lahjakortteja kahdelle à 148 €
Tilaan kpl Classic Menu -lahjakortteja kahdelle à 136 €
Tilaan kpl Merilounasristeily-lahjakortteja kahdelle à 84 €
Tilaan kpl Kausikortti, yhdelle, henkilökohtainen à 80 €
Lisätietoja, kuten milloin lahjakortit toivotaan noudettaviksi tai toimitettaviksi, tai esim. jos toivotte lahjakortille eri henkilömäärän, kuten neljälle, tai kuudelle tmv.:
Muuta lisätietoa / kunkin kausikortin saajan koko nimi ja syntymäaika: