Takaisin etusivulle >>
 
Varaa koko laiva
Asiakkaamme kertovat
Laivat, useita erilaisia
Risteilyhinnasto
 
Valmiita esimerkkejä
Henkilömäärän mukaan
Kestoajan mukaan
Budjetin mukaan
Yritysristeilyt ja edustus
Kansainväliset seurueet
Henkilökunnan risteilyt
Yhdistysten tilaisuudet
Syntymäpäivät, häät
sekä yksityiset juhlat

Saari- ja elämyskohteita
Sipoon Kaunissaari
Kuivasaaren linnake
Söderskärin majakka
 
Maistuvat tarjoilut
Tarjouspyyntölomake
 
> Kuvagalleriat
> Sopivia lähtösatamia
> Usein kysyttyä
> PDF-esitteet
> Esitetilaukset
> Hyvä tietää
> Anna palautetta
 
 
 

Yhdistysten tilaisuudet

Helsinkiä ympäröi ainutlaatuinen, yli 300 vehreän saaren muodostama saaristo, jonka kauneus hurmaa vierailijat.

Todellakin - saaristo ja teille sopiva laiva ovat Helsingin upein "ravintola, juhlatila ja juhlahuoneisto" tai vastaavasti "kokoustila tai kabinetti", pitopalveluineen, teidän kulloisestakin tarpeestanne riippuen.

Vuosijuhlat, teemapäivät, elämysretket, erikoisohjelmat ja varainkeräystilaisuudet sujuvat mutkattomasti upeissa saaristomaisemissa - eivätkä järjestelytkään tuota päänvaivaa.

Yksityinen risteily alkaa toivomastanne laiturista, toivomananne kellonaikana. Myös reitti ja risteilykohde voidaan valita teidän toiveidenne mukaisesti. Te valitsette myös seuran, sekä toivetarjoilut!

Jos taas olette itse kiireinen, tai ette tunne saaristoa tai ette ole järjestäneet risteilyä aiemmin, ei ole mitään syytä huoleen, sillä saaristo on meidän alaamme. Autamme teitä, ja risteilynne järjestelyt sopivine menuvalintoineen ovat nopeasti valmiit.

Oma risteily tuo vaihtelua arkirutiineihin ja on mieleenpainuvaa ohjelmaa aivan keskeltä kaupunkia. Verrattuna esimerkiksi maaseudun juhla- ja kokouspaikkoihin säästää jokainen tulija myös aikaa ja rahaa: ei siirtymäaikoja, matkakustannuksia eikä hotellikuluja. Jäsenennekin tulevat mielellään, vaikka teemaristeilylle, lähtö kun voi olla aivan keskeltä Helsinkiä.

RISTEILYLLÄ NAUTITAAN ELÄMÄSTÄ, MUTTA
MYÖS PIENELLÄ BUDJETILLA ONNISTUU
Yksityisristeilyjä omallekin kukkarolle

Pienalusten kohtuulliset tuntivuokrat mahdollistavat upean kokemuksen myös yksityishenkilöille, yhdistyksille sekä pienyrityksille. Yhtälailla, risteilystä saa helposti myös hyvinkin ylellisen, ja esimerkiksi loistelias tarjoilu palkitsee ja hemmottelee. Kiireisille taas elämykset ja hetki omaa aikaa edustavat suurinta luksusta. Oma risteily tuo virkistävää vaihtelua totuttuihin kuvioihin!

MAISTUVAT TARJOILUT KRUUNUNA

Merellisessä ympäristössä ruoka maistuu, oli kyseessä sitten aamiaisbrunssi, lounas tai juhlava saaristolaispöytä! Kaikille aluksille saa helposti erittäinkin juhlavat tarjoilut - ja tarjoilijan huolehtimaan kaikesta puolestanne. Järjestämme teille mielellämme tarjoilut pienestä suolaisesta ja maistuvista retkieväistä ylellisiin juhlaillallisiin - jolloin voitte käydä valmiiseen pöytään toivemenunne äären, nauttimaan samalla myös ohi lipuvista maisemista.

Osalle laivoista voitte halutessanne tuoda myös omat tarjoilut ja omat juomat. Useimmiten halutaan kuitenkin valmista, jolloin isäntä/emäntä voi seurustella, ilman järjestelystressiä!

Pyydä tarjous risteilystä!

JÄRJESTELYT KÄYVÄT HELPOSTI
- ja oma risteilynne on pian valmis!

Kun tiedätte hieman risteilyn ideasta ja henkilömäärästä, ota yhteyttä! Soitatte ja varaatte laivan ja mahdolliset tarjoilut jollekin tietylle päivälle. Sitten voittekin jo astua laivaan. Mikäli mahdollista, olisi eduksi ettei risteilypäivämäärää olisi lyöty lukkoon ennen kuin on tarkistettu milloin juuri teidän toivealuksenne on vapaana.

Autamme teitä risteilynne järjestelyissä.

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises
puhelin (09) 879 5343, ja (09) 6874 5050
sähköposti ihalines@ihalines.fi
www-lomake lähetä tarjouspyyntö tästä >>

 

KATSO VALMIITA ESIMERKKEJÄ
Valmiita esimerkkejä tästä linkistä >>

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ
Klikkaa tästä, otamme yhteyttä >>

YHDISTYKSILLE JA OSASTOILLE
OHJELMAA, SAARIRETKIÄ JA ELÄMYKSIÄ

 • yhdistyksien kevät-, kesä-, syysretket
 • ay-kokoukset, -illalliset ja -retket
 • jäsenistön kesäjuhlat
 • saariretket, luontoelämykset, saunat
 • elämysretket ulkosaaristoon
 • elämysretket Söderskärin majakalle
 • erikoisretket Kuivasaaren linnakkeelle
 • virkistysretket Sipoon Kaunissaareen
 • merkkipäivät ja juhlat
 • kauden päättäjäiset
 • rapujuhlat ja muut teemajuhlat
 • seminaarit, koulutustilaisuudet
 • uusien jäsenten tervetulotilaisuudet
 • varainkeruutapahtumat
 • fiinä tunnelmaa oikealla höyrylaivalla
 • purjelaivaristeilyt, vaikka yöpyen!

E S I M E R K K E J Ä

UPEITA ULKOSAARISTOKOHTEITA
Elämyksiä ja mielenrauhaa saariretkiltä

Suomessa rakennettujen ulkomerialustemme turvavarustetaso on omaa luokkaansa ylittäen saaristoliikenteelle asetetut vaatimukset. Voimmekin lähteä elämysretkille Suomenlahden uloimman saariston erikoiskohteisiin. Aluksistamme m/s Merisaukko on todellinen merenkävijä, ja erinomainen valinta ulkosaaristoretkille. Kaikista suosituin ulkoilu- ja saunaretkikohde on saariretkien todellinen klassikko, suuri ja vehmas Sipoon Kaunissaari. Muita suosittuja retkikohteita ulkosaaristossa ovat muiden muassa Kuivasaaren rannikkotykistömuseo Helsingin edustalla sekä uutena huikeana elämyskohteena Söderskärin majakkasaari Porvoon ulkopuolella.

RISTEILY TEIDÄN TOIVEISTANNE
Lisäksi valmiita esimerkkibudjetteja

Sivustoiltamme näette monia valmiita ideoita ja esimerkkibudjetteja. Kuitenkin, jokainen risteily voidaan suunnitella täysin yksiköllisesti teidän lähtökohdistanne käsin. Esimerkiksi risteilyn kestoaika voidaan valita vapaasti, samoin tarjoiluksi valita mikä tahansa menuista. Tarvittaessa myös aivan yksilöllisen toivetarjoilun järjestäminen on mahdollista. Yksityisellä tilausristeilyillä veloitus perustuu käytettävään aikaan. Laivavuokra onkin sama 'kutsutte te sitten 8, 25 tai 41 vierasta'. Tarjoilujen veloitus taas määräytyy henkilömäärän mukaisesti. Täältä näette jo toteutettuja ideoita eli asiakkaidemme risteilykokemuksia.