Illallisristeilyt

m/s Doris & Doris II ovat kaupungin suosituimmat merinäköalaravintolat

Päivällinen työpäivän päätteeksi? Illallinen ohilipuvissa Villingin huvilamaisemissa? Kutsu työkaverit, ystävät tai asiakkaat illalliselle saaristoon.

Merinäkymät saaristoon ja te ja teidän itsevalitsemanne hyvä seura, ja aidossa laivakeittiössä juuri valmistettu à la carte -illallinen, valoisassa kesäillassa ja auringon laskiessa. Klo 19 risteilyllä saatavilla myös klassinen saaristolaispöytä. Helsingin kesässä kelpaa nauttia elämästä!

Illallinen upeissa saaristomaisemissa on ihanteellista ohjelmaa erilaisille työelämän seurueille ja ystävien sekä kansainvälisten vieraiden kanssa. Illallisristeilyt ovat erityisen suosittuja esimerkiksi tiimipäivinä, sekä onnistumisten palkitsemisina ja yhteisinä illanviettoina asiakkaiden ja yhteistyötahojen kanssa. Lisäksi, erityisesti keskikesän loma-aikaan, monet risteilyvieraistamme lähtevät illalliselle saaristoon ystävien ja kesävieraiden kanssa, viettämään rentoa vapaa-aikaa todellisissa merimaisemissa.

Iltaristeilyt1 ½ – 2 ½ tuntia
HELSINGIN KAUPPATORI, VANHAN KAUPPAHALLIN PUOLI
m/s Doris & m/s Doris II
– aikuisen laivamatka 20 €
– saaristolaispöytä (vain klo 19 risteilyllä) 30 €
– à la carte -lista, pääruoat 22-32 €
– kolmen lajin menuehdotelmat 38-44 €
– käteinen tai kortit (Visa, Master, OK, Amex, Diners)

Koko kausi: 4.5.–29.9.2019
– maanantai-lauantai: tervetuloa klo 16:00, lähtö klo 16:30
– maanantai-lauantai: tervetuloa klo 18:30, lähtö klo 19:00

Suosittelemme pöytävarausta kaikille, niin liikevieraiden kanssa saapuville, kuin myös pienille seurueille ja pareille. Pöytävarauksen voi tehdä ennakkoon esimerkiksi puhelimitse, ja mahdolliset viimehetken loput vapaat pöydät jaetaan suoraan laivan ovelta: tervetuloa laivalle ½ tuntia ennen lähtöaikaa.

+358 9 6874 5050
ihalines@ihalines.fi