Tarjoiluja risteilyille

Suosituimpia esimerkkejä yksityisristeilyille

Your favourite menu, from basic island trip luncheons to festive high quality buffets, meals and catering – breakfast, brunch, lunch, dinner, snacks, cocktails – Nordic and international, or with special themes, can be organized to all of the vessels.

The biggest flag ships, m/s Doris and m/s Doris II, have high quality on board restaurants with authentic ship kitchens, allowing us to serve you not only festive buffets, but even the finest à la carte alternatives, to meet your highest demands. On these flag ships, à la carte and serving to tables is part of our everyday life, with hundreds of lunch and dining guests, ensuring that operations and service is as fluent as possible in these special sea view restaurants, also in your event.

To some of the charter vessels, you can even bring your own snacks and drinks if you wish. However, with the help of professional catering services, you can make your life easier, and you can concentrate on enjoying your event, socialising, networking, hosting, pampering, rewarding, celebrating, relaxing – enjoying your cruise.

DORIS & DORIS II MENUT

(pienempien ja muiden tilausristeilyalusten menuja tämän sivun alaosassa)

RYHMÄMENUT TILAUSRISTEILYILLE ~ m/s Doris à la carte
– Tilausristeilyille vähintään 10 henkilön ryhmille –
– Pöytiintarjoilu, vieraat saavat nauttia maisemista –
– Sujuva valmius palvella myös todella suuria à la carte -seurueita –
– Laivalla on kesäisin päivittäin keskimäärin noin 110 à la carte -illallisvierasta –
– Tilausristeilyillä valitaan yksi menu koko seurueelle –
– Huomioimme etukäteen ilmoitetut allergiat ja ruokavaliot –

MENU I
Vihreä Pecorinojuustosalaatti
~ ~ ~
Kanaa, gorgonzolakastike, yrttiriisi
~ ~ ~
Jäätelöannos

26 euroa / henkilö

MENU II
Yrttilammasta, minttuhyytelö
~ ~ ~
Grillattua lohta
hummerikastike, keitetyt perunat
~ ~ ~
Sacherleivos

28 euroa / henkilö

MENU III
Kylmäsahulohimousse, yrttikastike
~ ~ ~
Pippuripihvi sisäfileestä
pippurikermakastike, valkosipuliperunat
~ ~ ~
Juustokakku, kinuskikastike

34 euroa / henkilö

CLASSIC MENU
Helsinki-kylmäkalalautanen
~ ~ ~
Pippuripihvi sisäfileestä
pippurikermakastike, valkosipuliperunat
TAI
Pariloitua lohta
hummerikastike, tilliperunat
~ ~ ~
Omenapiiras, vaniljakastike

38 euroa / henkilö

MENU IV
Lohikeitto, leipä, voi
~ ~ ~
Paahdettua ankanrintaa
madeirakastike, pariisinperunat
~ ~ ~
Omenapiiras, vaniljakastike

38 euroa / henkilö

FINLANDIA MENU
Kanttarellikeitto, leipää
~ ~ ~
Päivän kala sesongin parhaasta kalasta
(siikaa, ahventa, nieriää, kuhaa)
TAI
Poronfilettä, riistakastike
~ ~ ~
Lapland-leipäjuusto, suomalaista marjaa

44 euroa / henkilö

Kateleipä sisältyy annoksiin
Kahvi à 2,50 euroa

NOUTOPÖYTIÄ TILAUSRISTEILYILLE
m/s Doris & m/s Doris II

– Tilausristeilyille, vähintään 20 henkilölle –
– Noutopöydät soveltuvat hyvin mm. perhejuhliin ja virkistysretkille –
– Suurissa tilaisuuksissa otettava huomioon noutopöytälinjaston yksi aloituspiste –
– Suurissa tilaisuuksissa onkin hyvä huomioida tämä varaamalla väljyyttä ohjelmaan –
– Doris II -laivalla noutopöytälinjastossa on kaksi aloituspistettä –
– Laivoilla on sujuva valmius palvella myös todella suuria à la carte -seurueita –
– Laivoilla on kesäisin päivittäin keskimäärin noin 80-110 à la carte -illallisvierasta –
– Katso myös noutopöydän vaihtoehtona myös pöytiin tarjoiltavat ryhmämenut –

K e u l a s a l o n g i n
KALAPÖYTÄ
Kevyempi noutopöytä, esimerkiksi
lounaaksi, perhejuhliin ja virkistysretkille,
itsepalveluna keulasalongin noutopöydästä:

Graavilohta
Savusiikaa tai lämminsavulohta
Pippurimakrillia tai silakkapihvejä
Silliä kolmea eri laatua
(sinappi, tomaatti, valkosipuli, yrtti, lasimestari)
Sesongin salaattia
Kala- ja salaattikastikkeita
Leipävalikoima
~ ~ ~
Uuniporsasta pääruokana
Lämpimiä kasviksia
Keitetyt perunat
~ ~ ~
Kahvia ja teetä

22 euroa / henkilö

K e u l a s a l o n g i n
KALAPÖYDÄN BRUNSSI-VERSIO
Aamiaistilaisuuksiin, brunssiksi yritystilaisuuksiin,
virkistyspäivänä saariretken ylelliseksi aamiaiseksi,
kokouspäivän iltapäivävälipalaksi, saariretken alkuun,
itsepalveluna keulasalongin noutopöydästä:

Graavilohta
Savukalaa
Silliä kahta eri laatua
(sinappi, tomaatti, valkosipuli, yrtti, lasimestari)
Salaattia
Kala- ja salaattikastikkeita
Leikkeleitä
Keitetyt perunat
Leipävalikoima
Tuoremehua
~ ~ ~
Pieniä makeita kahvileipiä
Kahvia ja teetä

22 euroa / henkilö

KESÄPÄIVÄN BUFFET
Vihreää salaattia
Marinoitua fetajuustoa ja oliiveja
Saksalaista perunasalaattia
Graavilohta
Lämminsavustettua lohta
Savukassleria
Kastikkeita
Leipää ja levitettä
~ ~ ~
Uuniporsasta, pippurikastiketta
Keitettyä perunaa
Uunijuureksia
~ ~ ~
Marjapiirakkaa, vaniljakastiketta
Kahvia ja teetä

26 euroa / henkilö

KONEMESTARIN MENU
Salaatti paahdetuista juureksista
Vihersalaatti
Savukasleria
Sinappisilliä
Mustaherukkasilliä
Kotijuustoa ja puolukkaa
Lämminsavustettua lohta
Kastikkeita
Leipää ja levitettä
~ ~ ~
Ylikypsää naudanrintaa,
tummaa balsamicokastiketta
Kermamuhennettua perunaa
Uunijuureksia
~ ~ ~
Omenapiirakkaa, vaniljavaahtoa
Kahvia ja teetä

30 euroa / henkilö

PURSERIN PÄIVÄUNI
Paahdettua valkosipulisiikaa
Graavilohta
Savumuikkuja
Sinappisilliä
Mustaherukkasilliä
Palvilammasta
Sienisalaattia
Vihersalaattia
Kastikkeita
Leipää ja levitettä
~ ~ ~
Uunilohta, hollandaisekastike
Uusia perunoita
Kauden kasvispaistos
~ ~ ~
Suklaafondant, marjasalaattia
Kahvia ja teetä

30 euroa / henkilö

P e r i n t e i n e n
JUHLAKALAPÖYTÄ
Pohjoismainen noutopöytä, esimerkiksi perhejuhliin
ja virkistysretkille tai edustavaksi brunssiksi yritystilaisuuksiin,
valittavana monipuolisesti sekä kalaa että liharuokalajeja,
itsepalveluna keulasalongin noutopöydästä:

Graavilohta
Kylmäsavulohimousse
Savusiikaa tai lämminsavulohta
Pippurimakrillia tai silakkapihvejä
Silliä kolmea eri laatua
(sinappi, tomaatti, valkosipuli, yrtti, lasimestari)
Katkarapucanape
Savukassleria
Sesongin salaattia
Fetajuustosalaattia
Kala- ja salaattikastikkeita
Leipävalikoima
~ ~ ~
Uuniporsasta pääruokana
Lämpimiä kasviksia
Keitetyt perunat
~ ~ ~
Kahvia ja teetä

30 euroa / henkilö

E l ä m ä n t ä h t i h e t k i i n
JUHLAPÄIVÄN BUFFET
Alkupalat:
Fetajuustosalaattia
Paahtopaistisalaattia
Graavilohta
Lämminsavusiikaa
Savukassleria
Palvilammasta
Leipävalikoima
~ ~ ~
Pääruoat:
Pariloitua broileria
Konjakkikermakastiketta
Uunijuureksia
Vihannesriisiä
~ ~ ~
Lapsille:
Lihapullia ja ranskalaisia
~ ~ ~
Kakkukahvit:
Amerikkalainen juustokakku, mansikkakastike
Kahvia ja teetä

34 euroa / henkilö

KAPTEENSKAN KESÄJUHLAT
Parsa-perunasalaattia
Tomaatti-mozzarellasalaattia
(helmimozzarellaa, kirsikkatomaattia, basilikaöljyä)
Viheryrttisalaattia
Graavilohta
Lämminsavustettua lohta
Suolalihaa
Sienisalaattia
Sinappisilliä
Kastikkeita
Leipää ja levitettä
~ ~ ~
Maissikanaa, timjamikastiketta
Paahdettua perunaa
Kauden kasviksia
~ ~ ~
Sitruunajuustokakkua, vadelmamelbaa
Kahvia ja teetä

34 euroa / henkilö

L e g e n d a a r i n e n
YÖPALA
”Beef à la Rydberg”
Yöristeilylle ja iltatilaisuuksiin,
pikkunälkään ja drinkkien kyytipojaksi,
yöruokien erikoisuus ja klassikko, ’aatelinen’
erikoisherkku, joko pöytiintarjoiltuna tai
itsepalveluna keulasalongin noutopöydästä:

Katesalaatti, leipä
~ ~ ~
Beef à la Rydberg
Härän sisäfilettä kuutioina,
perunakuutioita, sipulia,
kananmunan keltuainen
~ ~ ~
Kahvia ja teetä

24 euroa / henkilö

Toivomme, että pitopöytäehdotelmistamme löytyy teille mieluisa vaihtoehto. Jos jokin jäi kuitenkin puuttumaan, voimme muokata ehdotelmia toiveidenne mukaisesti. Tilauksesta suunnittelemme teille myös aivan oman, toivomustenne mukaisen buffetmenun.
Annamme mielellämme lisätietoa:
IHA-Lines Oy Helsinki Cruises puh. (09) 6874 5050 klo 9:30 – 16:30

PIENEMPIEN JA MUIDEN TILAUSRISTEILYALUSTEN MENUJA

 

SNACKS & CHARTER MENUS

Prices valid on 1 to 4-hour cruises (after 4 hours waitress 35 € / hour)
These prices are valid for orders for over 20 guests.
Orders for less than 15 guests: 50 € service charge
orders for less than 15 guests: charge according to 15 guests
The price includes dishes, paper napkins, transport of food and 1 waitress.
These menu proposals and prices are valid and most suitable for the vessels: m/s Merisaukko, m/s Merisaraste, m/s Hymy, m/s Panda, m/s Monica, pw/s Vispilä, s/s Norrkulla, m/aux Astrid, and m/aux Svanhild

*Company guests: the VAT rate of 14 % is included in the prices.

 
Ehdotelmia suupaloista illallisiin

KAIKKI MENUT LISTANA

Hinnat voimassa yli 20 henkilön tilaisuuksissa, ja myös pienemmille seurueille seuraavasti: alle 20 hlön tilaisuuksissa 50 euron pientilauslisä, + alle 15 hlön veloitus 15 hlön mukaisesti.
Hintaan sisältyy keittiötyö, toimitus laivalle, esillepano, tarvittavat astiat, lasit, aterimet, servietit, alv., ja ellei toisin mainita, myös 1 henkilö tarjoiluun, joka avustaa myös mahdollisessa juomabuffetissa, hinnat 1-4 tunnin risteilyille (osalla laivoista 4. tunnin ylittäviltä tunneilta pitopalvelu vieraidenne määrästä ja valitsemastanne menusta riippuen à 35 – 105 euroa tunti. Lisätietoa risteilytoimistosta. Tarkemmat tilausehdot ja lisätiedot tämän sivun alaosassa.

Ehdotelmia suupaloista illallisiin

KAIKKI MENUT LISTANA
Hinnat voimassa yli 20 henkilön tilaisuuksissa ja myös pienemmille seurueille seuraavasti:
alle 20 hlön tilaisuuksissa 50 euron pientilauslisä + alle 15 hlön veloitus 15 hlön mukaisesti.
Hintaan sisältyy keittiötyö, toimitus laivalle, esillepano, tarvittavat astiat, lasit,
aterimet, servietit, alv, ja ellei toisin mainita, myös 1 henkilö tarjoiluun,
joka avustaa myös mahdollisessa juomabuffetissa, hinnat 1-4 tunnin risteilyille
(osalla laivoista 4. tunnin ylittäviltä tunneilta pitopalvelu vieraidenne määrästä
ja valitsemastanne menusta riippuen à 35 – 105 euroa tunti. Lisätietoa
risteilytoimistosta. Tarkemmat tilausehdot ja lisätiedot tämän sivun alaosassa.

Y l e l l i s e t
SIIANMÄTILEIVÄT
(1 leipä per henkilö)
Herkullinen kylmä alkupala, siianmätiä,
smetanaa, punasipulia, ylellinen suolainen,
päätilauksena lyhyelle siirtymäristeilylle
tai esimerkiksi ns. lisätilauksena
tervetulotarjoiluksi, alkumaljan seuraksi,
risteilyn alkuun ennen ruokailua

Lisätilauksena 7 euroa / henkilö
(muun tarjoilutilauksen yhteydessä)

Ainoana päätilauksena 12 euroa / henkilö
(toimitetaan laivalle, ei tarjoilijaa)

S u o m a l a i s k a n s a l l i s e t
SAVULOHI- tai SAVUPOROTÄYTTEISET
RUISNEPPARIT
(2 kpl jokaiselle)
Maistuva pieni kylmä alkupala,
päätilauksena lyhyelle siirtymäristeilylle
tai esimerkiksi ns. lisätilauksena
tervetulotarjoiluksi, alkumaljan seuraksi,
risteilyn alkuun ennen ruokailua

Savulohi-sipuli-ruisnepparit
TAI
Savuporo-tuorejuusto-ruisnepparit

Lisätilauksena 7 euroa / henkilö
(muun tarjoilutilauksen yhteydessä)

Ainoana päätilauksena 12 euroa / henkilö
(toimitetaan laivalle, ei tarjoilijaa)

R e t k i p ä i v ä ä n
SEILORIN EVÄSLEIVÄT & KAHVIT
Esimerkiksi alukselle saavuttaessa.
Lisätilauksena alla oleviin risteilymenuihin,
vaikkapa saariretkipäivän aloitukseksi:
Tervetulokahvit/tee
Aidot Seilorin Eväsleivät eli oikean merimiehen lempileivät
(ruisreissumies, sinappia ja sipulia sekä lämminsavulohta TAI savupalvikinkkua)

Lisätilauksena 7 euroa / henkilö
(muun tarjoilutilauksen yhteydessä)

Ainoana päätilauksena 12 euroa / henkilö
(toimitetaan laivalle, ei tarjoilijaa)

T e r v e t u l o t a r j o i l u k s i t a i r i s t e i l y l l e
KAHVIT & SUOLAPALAA
Toimitetaan laivalle seurueen
vapaamuotoiseen kahvitteluun
esimerkiksi tervetulokahveiksi
tai lyhyen risteilyn tarjoiluksi

Kahvia ja teetä
Täytetyt voileivät
(1 per henkilö, sama täyte kaikille):
JOKO Aidon Seilorin Eväsleivät
(ruisreissumies, lämminsavulohta TAI
savupalvikinkkua sekä sinappia ja sipulia)
TAI Paahtopaistileivät
TAI Juusto-kasvisleivät
TAI Graavilohileivät

Lisätilauksena 7 €/henkilö
(muun tarjoilutilauksen yhteydessä)

Ainoana päätilauksena 12 €/henkilö
(toimitetaan laivalle, ei tarjoilijaa)

T e r v e t u l o t a r j o i l u k s i t a i r i s t e i l y l l e
KAHVIT & SUUT MAKIAKSI
Valmiiksi pakatut eväät seurueen
vapaamuotoiseen kahvitteluun
esimerkiksi tervetulokahveina tai
lyhyellä risteilyllä

Kahvia ja teetä
Makeat kahvileivät
Juustokakku, mansikkakastike
Lisätilauksena 7 €/henkilö
(muun tarjoilutilauksen yhteydessä)

Ainoana päätilauksena 12 €/henkilö
(toimitetaan laivalle, ei tarjoilijaa)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

L o u n a s t a r j o u s
LAIVAN LOUNAS
Tarjous pienen budjetin retkille ja risteilyille ma-pe klo 9-15
(kun risteilyn aloitusaika ma, ti, ke, to tai pe klo 9-15 välillä)
Esillä noutopöydässä risteilynne alussa tai retkipäivän aikana
(koko seurueelle valitaan sama lounas)

LOHILAATIKKOA
Punajuurta
Lämmin klassikkolaatikko lohesta,
viipaloiduista perunoista, sipulista…
~ jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
~ leipäkori, mm. saaristolaisleipää, voita ~
~ kahvia ja teetä, suklaakonvehti ~

TAI

PIPPURIKANAA
Vihannesriisiä
Suosittu lounas maissikanasta,
maukas pippurinen kastike
~ jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
~ leipäkori, mm. saaristolaisleipää, voita ~
~ kahvia ja teetä, suklaakonvehti ~

Toimitettuna laivalle siten, että
1 tarjoilija mukana risteilyllä 22 euroa / henkilö
(Hintaan sisältyy tarjoilu 1-4 tunniksi.
Mahdolliset ylimenevät tunnit à 35 euroa / tunti.)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

K a n s a i n v ä l i s i ä t u u l i a
KATKARAPUBUFFET
Laivan noutopöydästä:
~ jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
Suolaiseen naposteluun
kansainvälisiä tuulia:
buffetissa noin ½ kiloa
jättikatkaravun pyrstöjä
henkilöä kohden
* * *
Aiolia, sitruunaa
* * *
Ciabatta-leipää

26 €/henkilö
(Hintaan sisältyy tarjoilu 1-4 tunniksi.
Mahdolliset ylimenevät tunnit à 35 €/tunti.)

I l o i n e n
LAIVABRUNSSI
Laivan noutopöydästä:
Luomuruisleipää ja porkkanaleipää
Meijerivoita
Kirsikkatomaatteja
Mummonkurkkuja
Luomu maalaiskinkkua
Suomalaista juustoa
Hedelmäsalaattia tuoreista hedelmistä
Lohta, piparjuurikreemiä
* * *
Pariloituja bratwursteja ja sipulia
Parilla-perunaa
Kotitekoista sinappia
Tuorepuristettuja mehuja
* * *
Kahvia ja teetä
Pikkupullia

26 €/henkilö
(Hintaan sisältyy tarjoilu 1-4 tunniksi.
Mahdolliset ylimenevät tunnit à 35 €/tunti.)

P i e n t ä & H e r k u l l i s t a
KAIVOPUISTON KYLMÄPÖYTÄ
~ jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
Kevyt kylmäpöytä, pientä suolaista
vaikkapa viinin seuraksi, esimerkiksi:
Kasvissalaattia ja luomukananmunia
* * *
Auragold-juustoa ja punajuurisipsejä
* * *
Ylikypsää ja revittyä häränpaistia
Mustaviinimarjahyytelöä
* * *
Karitsapyöryköitä ja minttua
* * *
Lohta ja piparjuurikreemiä
* * *
Kotitekoista mallasleipää
Voita

26 €/henkilö
(Hintaan sisältyy tarjoilu 1-4 tunniksi.
Mahdolliset ylimenevät tunnit à 35 €/tunti.)

P i e n t ä & K e s ä i s t ä
AFTERNOON SNACKS
~ jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
Kevyt kylmäpöytä, pientä suolaista
vaikkapa viinin seuraksi, esimerkiksi:
Salada verde
yrittivinaigrette,
parmesanlastuja
* * *
Sitruunamarinoitua lohta
* * *
Hienompaa kananpoikaa,
mustaherukkahilloketta
* * *
Keitettyä perunaa
* * *
Leipää & levitettä

26 €/henkilö
(Hintaan sisältyy tarjoilu 1-4 tunniksi.
Mahdolliset ylimenevät tunnit à 35 €/tunti.)

I l l a n & i l o k s i
EVENING SNACKS
~ jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
Kevyt kylmäpöytä, pientä suolaista
vaikkapa juomien seuraksi, esimerkiksi:
Pitopalvelun
dijon-sinappi-
perunasalaattia
* * *
Minibratwursteja
* * *
Savulohipastasalaattia
* * *
Leipää & levitettä

26 €/henkilö
(Hintaan sisältyy tarjoilu 1-4 tunniksi.
Mahdolliset ylimenevät tunnit à 35 €/tunti.)

K l a s s i k k o
SKÄRGÅRDSBORD
KYLMÄKALAPÖYTÄ
Tyylikäs kylmäpöytä,
klassisia kesäisiä makuja saaristosta:
~ jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
Sinappisilliä
Savulohta
Ruohosipuligraavattua lohta
Katajanmarjasilakkaa
Marinoituja katkarapuja
Sitruunaa
Gubbröraa
* * *
Tillivoiperunoita (lämmin)
* * *
Laivan leipäkori, mm.
saaristolaisleipää
Voita

26 euroa / henkilö

K o l m e o s a i n e n
KONTTORISTIN KESÄPÄIVÄ

Maukas ja edullinen noutopöytä
risteilylle tai retkelle

~ Jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
Salada Verde, jossa
kahta eri salaattia
(kuten amerikansalaattia ja
tammenlehväsalaattia)
Tuorekurkkua
Parmesan-lastuja
Yrtti-öljy-vinaigrette

Savulohipastasalaatti:
Savulohta
Tuoreita kasviksia
Tricolore-pastaa
Kevytmajoneesia

Laivan leipää
Yrttilevitettä
* * *
Hienompaa kananpoikaa
Pippurikastiketta
Vihannesriisi
* * *
Konvehtilajitelma
Kahvia ja teetä

29 euroa / henkilö

K o l m e o s a i n e n
MAJAKANVARTIJAN RETKIEVÄS
’Konstailematon saariretkimenu’
~ jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
Alukselle saavuttaessa:
Tervetulokahvit/tee
Aidot Seilorin Eväsleivät eli
oikean merimiehen lempileivät
(ruisreissumies, sinappia ja sipulia
sekä lämminsavulohta
TAI savupalvikinkkua)
~~~
Risteilyn aikana,
saaressa tai laiturilla:
Retkipäivän lämmin klassikkolaatikko
viipaloiduista perunoista:
Lohilaatikkoa
Ruisleipää
Voita
***
Kotimatkan kahvihetkiin aluksella:
Musitkkapiirakkaa vaniljakastikkeella
Kahvi/tee

30 euroa / henkilö

K o l m e o s a i n e n
SÖDERSKÄRIN PÄIVÄRETKI
’Hyvä retkimenu’
~ jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
Alukselle saavuttaessa:
Tervetulokahvit/tee
Aidot Seilorin Eväsleivät eli
oikean merimiehen lempileivät
(ruisreissumies, sinappia ja sipulia
sekä lämminsavulohta
TAI savupalvikinkkua)
~~~
Risteilyn aikana, saaressa tai laiturilla:
Vihersalaatti
Salaatinkastiketta
Kotijuustoa
Puolukkasurvosta
Lämminsavulohta
Lime-majoneesia
Retkipäivän lämmin klassikkolaatikko
viipaloiduista perunoista:
Lohilaatikkoa
TAI merimiespihviä
Laivan leipäkori (mm. saaristolaisleipää)
Voita
~~~
Kotimatkan kahvihetkiin aluksella:
Juustokakkua ja mansikkakastiketta
Kahvi/tee

35 euroa / henkilö

K o l m e o s a i n e n
KALASTAJAN KESÄMENU

Noutopöytä risteilylle tai retkelle

~ Jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
Kasvisalaattia ja luomukananmunia
Leipäjuustoa ja paahdettua mallasleipää sekä villisuolaheinää
Lasimestarinsilliä ja tervasilakkaa
Ylikypsää ja revittyä häränpaistia ja mustaviinimarjahyytelöä
Tilli-voi-perunoita
Laivan leipäkori ja levite
* * *
Grillattua merilohta, lipstikkakastiketta
Peruna-parsasalaatti (tarjoillaan kylmänä)
* * *
Mustikkapiirasta ja vaniljakastiketta
Kahvia ja teetä

35 euroa / henkilö

K o l m e o s a i n e n
MERIMIEHEN JUHLAMENU

Kaikista suosituin menu,
kaikille laivoille, juhlava
noutopöytä risteilylle tai retkelle

~ Jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
Sinappisilliä
Sitruunamarinoitua lohta
Leipäjuustoa ja punajuurisipsejä
Vihersalaattia ja salaatinkastiketta
Luomukananpoikaa ja mustaviininmarjahyytelöä
Tillivoiperunoita
* * *
Parempaa lihapataa
Punaviinikastiketta
Juureksia ja perunaa
Laivan leipäkori
(mm. saaristolaisleipää) ja voita
* * *
Juustokakkua ja mansikkakastiketta
Kahvia ja teetä

39 euroa / henkilö

K o l m e o s a i n e n
KAPTEENIN JUHLAPÖYTÄ

Hieno menu, juhlava noutopöytä
risteilylle tai retkelle

~ Jokaiselle ½ litran lähdevesi ~
Versosalaattia
Lasimestarinsilliä ja luomukananmunaa
Yrttiperunasalaattia
Vasikkapastramia ja rakuunakastiketta
Tillivoiperunoita
* * *
Pääruokana (sama koko seurueelle)
Grillattua nieriää
Lipstikkakastiketta
Bataatti-tryffelipaistos
TAI
Ylikypsää ja revittyä härkää
Viininmarjakastiketta
Bataatti-tryffelipaistos
* * *
Laivan leipäkori
(mm. saaristolaisleipää)
ja voita
* * *
Valkosuklaa-pannacottaa ja tyrniä
Kahvia ja teetä

45 euroa / henkilö

N e l j ä o s a i n e n
AMIRAALIN ILLALLINEN
Hieno illallinen,
huomio: pöytiin tarjoiltuna,
keittiö-/tarjoiluhenkilökuntaa
varataan enemmän mikäli suurempi seurue:

~ jokaiselle ½ litran lähdevesi ~

Siianmätileivät
(voidaan tarjoilla esimerkiksi
kannella mahdollisen tervetulomaljan
kanssa tai pöytiin ruokailun alussa)
~~~
Kanttarellikeitto, kateleipä
~~~
Karitsanfilettä
Riistakastike
Juurespaistos
~~~
Crème Brûlée Nordique (lakka)
Kahvia ja teetä

67 euroa / henkilö

RAPUJUHLAMENUT, lisätietoa risteilytoimistosta.

JUOMAT

M/S DORIS & M/S DORIS II, A-oikeudet, juomalista mm. risteilystoimistosta.

PW/S VISPILÄ, A-oikeudet, juomalista mm. risteilystoimistosta.

M/S MONICA, M/S AMIRAALI, M/S CHAPMAN, A-oikeudet, juomalista mm. risteilystoimistosta.

MUUT YKSITYISTILAISUUKSIIN VUOKRATTAVAT PIENALUKSET
Tilatessanne menun tai tarjoilua risteilyllenne, voitte tilata näitä juomia
tarjolle vieraillenne. Saatte lisätietoa juomista ristielytoimistosta laivan ja menun
tilauksen yhteydessä. Alukset näille juomille: mm. m/s Merisaraste, m/s Merisaukko,
m/s Emilia, m/s Hymy, m/s Panda, s/s Norrkulla, m/aux Astrid ja m/aux Svanhild
(sen sijaan isoissa ravintolalaivoissa kaikki juomat baarista)

Melkein kaikkiin menuihin sisältyy ½ litran lähdevesi jokaiselle.
Lisäksi voitte tilata näitä lisäjuomia. Erityisesti pidemmille risteilyille, juhliin ja saariretkille
on hyvä tilata lisäjuomia, kuten virvokkeita 1,5 l pulloissa ja 12 pullon vesipakkauksia.
(laivassa ei ole muuta myyntiä eikä tarjottavia kuin mitä tilaatte ennakkoon)

V i r v o i t u s j u o m i a
ISOISSA 1,5 LITRAN PULLOISSA

Alkoholittomia virvoitusjuomia voi
tilata 1,5 litran pulloissa:
Kivennäisvettä sekä
muita virvoitusjuomia,
kuten jaffaa ja colaa,
joista juomaa saa laseihin,
laskutus kulutuksen mukaan

1 pullo (1,5 l plo) / 8 euroa

J u o m a v e d e k s i
PULLOTETTUA LÄHDEVETTÄ
Laivalla juomavetenä nautittavaa
pullotettua lähdevettä voi
tilata 12 pullon pakkauksissa:
Pullotettu lähdevesi 0,5 litraa
1 pakkaus (12 x 0,5 l plo) / 18 euroa

A l k o h o l i j u o m a t
OMAT ALKOHOLIJUOMAT
Pienaluksilla (kuten m/s Merisaraste, m/s Merisaukko, m/s Panda,
m/s Emilia, m/s Hymy, s/s Norrkulla, m/aux Astrid) ei ole ravintolaa.
Näille laivoille voi tuoda omat juomat.
Juhlia ja tilaisuuksia järjestävät ihmiset ja yritykset
voivat myös tilata haluamiaan juomia suoraan Alkosta ja
sopia juomien maksusta ja laskutuksesta Alkon kanssa.
Lisätietoa ja tilausohjeet saatte risteilytoimistosta.
Alkosta saatte halutessanne myös apua menuunne sopivien juomien
valinnassa sekä sopivan juomamäärään tilaamisessa.

T a r j o i l i j a
PELKKÄ TARJOILIJA & LASIT RISTEILYILLE
Mikäli haluatte tilata pelkän tarjoilijan ja
tarvitsemanne juomalasit risteilyllenne, mutta ette halua
tilata syötävää, voitte tilata tietyille laivoille tarjoiluapua
juhlapalvelusta. Lisätietoa risteilytoimistosta.
Tarjoilija ja lasit 1 tunnin risteilyllä 200 euroa
Tarjoilija ja lasit 2 tunnin risteilyllä 235 euroa
Tarjoilija ja lasit 3 tunnin risteilyllä 270 euroa
Tarjoilija ja lasit 4 tunnin risteilyllä 305 euroa
Tarjoilija ja lasit 5 tunnin risteilyllä 340 euroa
Tarjoilija ja lasit 6 tunnin risteilyllä 375 euroa
Tarjoilija ja lasit 7 tunnin risteilyllä 410 euroa
Tarjoilija ja lasit 8 tunnin risteilyllä 445 euroa

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
TARKEMMAT TILAUSEHDOT JA OHJEET
Hinnat ovat voimassa yli 20 henkilön seurueille 1-4 tunnin risteilyillä. Tarjoilut voi tilata myös pienille alle 20 henkilön seurueille, jolloin tilauksen loppusummaan lisätään 50 euron pientoimituslisä. Alle 15 henkilön seurueiden veloitus 15 henkilön mukaisesti. Yllä mainittuihin hintoihin sisältyy 1 tarjoilija 1-4 tunnin risteilyille. Risteilyaikanne ollessa pidempi, esimerkiksi juhlissa, saariretkillä ja henkilökuntapäivinä, veloitetaan 4. tunnin ylimenevältä osalta tarjoilusta à 35 euroa / lisätunti / tarjoilija. Tarjoilija järjestää tarjoilut noutopöydästä ja avustaa lisäksi myös mahdollisen juomabuffetin kanssa (ei ennättäne pöytiintarjoilua) sekä kerää astiat ja huoltaa buffet-pöytää. Mikäli esimerkiksi erittäin hienoissa juhlissa toivotaan juomien pöytiintarjoilua, tai jos seurueen koko on suurempi, voitte halutessanne tilata tilaisuuteenne useampia tarjoilijoita, jolloin lisätarjoilijan tunnit à 35 euroa tunti / tarjoilija koko risteilynne ajalta. Lisätietoa risteilytoimistosta.

HENKILÖMÄÄRÄ JA ERIKOISRUOKAVALIOT 1 VIIKKO ENNEN
Tilauksen henkilömäärä ja mahdolliset erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa 1 viikko ennen tilaisuutta. Tilaisuuteen valitaan yksi menu koko seurueelle pienien tilojen vuoksi, ilmoitetut allergiat ja ruokavaliot huomioiden.

HUOMIOI EDULLINEN KOKONAISHINTA
Huomioi edulliset kokonaishinnat eli yllä mainitut juhlapalvelujen hinnat sisältävät mm. keittiötyön, kuljetukset, servietit, esillepanon, alv:n (alv. 14%) sekä ellei muuta mainita, myös 1 tarjoilijan 1-4 tunniksi. Tilatessanne tarjoilua, voitte tilata myös pitopalvelusta tai Alkon yrityspalvelusta myös juomienne kuljetukset tietyille laivoille. TÄRKEÄÄ! Lisätietoa risteilytoimistosta.

TARJOILUJEN JA ALKOHOLITTOMIEN JUOMIEN TILAUKSET
Samalla kuin varaatte aluksen: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises, puh. (09) 6874 5050, s-posti ihalines@ihalines.fi

ALKOHOLIJUOMAT
Tietyille yksityiskäyttöön vuokraamillenne aluksille voitte tuoda itse omat juomanne. Yritykset ja yksityiset voivat myös tilata itse juomat suoraan Alkosta ja sopia juomien maksusta ja laskutuksesta Alkon kanssa. Tämä käy helposti ja ilman vaivaa. Lisätietoa ja tilausohjeet saatte risteilytoimistosta, aluksina m/s Emilia, m/s Merisaraste, m/s Merisaukko, m/s Hymy, m/s Panda, s/s Norrkulla, m/aux Astrid, m/aux Svanhild.

A-OIKEUDET
m/s Doris, m/s Doris II, p/ws Vispilä, m/s Monica, m/s Amiraali, m/s Chapman: A-oikeudet, juomat baarista, mutta voitte tilata myös näitä syötäviä.

LISÄPALVELUJA
Kangasservietit/-liinat: 4 euroa / hlö
Kukkia: 1 kukka-asetelma tarjoilupöytään 30 euroa
Kukkia: 8 pientä pöytäkukkaa yhteensä 80 euroa

Osalle laivoista tarjoilut voi halutessaan järjestää ja tuoda myös itse. Lisätietoa risteilytoimistosta.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

MUUTOKSET MAHDOLLISIA. SUBJECT TO ALTERATIONS.