fbpx

Varaa koko laiva

Helsingin saaristo hurmaa vieraanne

Oma yksityinen risteily on mitä ihanteellisin tapa järjestää mieleenpainuvaa ohjelmaa vieraillenne, palkita, kiittää ja motivoida henkilöstöä tai viettää rennompaa aikaa yhdessä asiakkaidenne kanssa ja luoda henkilökohtaisia kontakteja – yhteisten kokemusten kautta. Helsingin saaristo ja juuri teille sopiva laiva muodostavat viehättävän miljöön myös yksityisille juhlille ja elämän tähtihetkiin.

Olemme erikoistuneet auttamaan teitä juuri teille sopivanlaisen risteilyn järjestämisessä – jolloin te ja vieraanne voitte nauttia Helsingin upeasta saaristosta helposti.

Yli 300 saaren vehreä saaristo ja parhaat alukset luovat oivat puitteet erilaisille yritystilaisuuksille ja vastaanotoille, esimerkkeinä työelämän tapahtumat, yritystilaisuudet ja ns. side programme sekä welcoming dinner -ohjelmanumerot, henkilöstön palkitseminen ja hemmottelu, tyhy- ja virkistyspäivien ohjelmat ja elämysretket sekä syntymäpäivät, häät, muistotilaisuudet ja kaikenlaiset yksityistilaisuudet.

Yksityinen risteily suunnitellaan teidän toiveidenne pohjalta ottaen huomioon teidän tavoitteenne sekä aikataulu- ja budjettitoiveenne. Kun saatte idean omasta risteilystä ja teillä on jo ajatus henkilömäärästä, otttakaa yhteyttä – oma risteilynne on pian valmis ja voitte toivottaa vieraanne tervetulleksi.

Aluksia on hyvin monenlaisia ja erikokoisia – pienistä tilaviin ja uusista nostalgisiin tunnelmiin. Risteilynne kestoaika, tilaisuuteenne sopiva menu, mahdollinen teema, kohde ja ideat mahdolliseksi omaksi ohjelmaksi tai mahdollisten esiintyjien suhteen voidaan usein toteuttaa teidän toiveidenne mukaisesti. Meillä on pitkä kokemus tuhansien yksityisristeilyjen järjestämisestä kymmenien vuosien ajalta. Autamme teitä mielellämme oman teidännäköisen risteilynne toteuttamisessa, jotta te ja vieraanne voitte nauttia omasta risteilystänne – seurueestanne, saaristomaisemista, tunnelmasta ja kesän parhaista mauista – yhdessä koettavista hetkistä.

Laaja risteilyopas, Varaa koko laiva -esimerkkejä s. 12-33:
Nopeasti selailtava risteilyohjelma ja ideoita esimerkkibudjetteineen s. 12-33 >>