Takaisin etusivulle >>
 
HELSINKI-RISTEILYT
Reittikartta
Aikataulu & hinnasto
LOUNASRISTEILYT
Merilounas tai à la carte
Pöytävaraus lounaalle
ILLALLISRISTEILYT
Àla carte ja viinilista
Pöytävaraus illalliselle
LAHJAKORTIT
Anna kesäinen elämys
KUIVASAARI-RETKET
Koe suljettu linnake
 
> Asiakkaamme kertovat
> Lehtijuttuja risteilyiltä
> Kuvagalleriat
> PDF-esitteet
> Esitetilaukset
> Hyvä tietää
> Anna palautetta

 
 

SÄÄNNÖLLISET
HELSINKI-RISTEILYT

Helsingin pinta-alasta 70 % on saaristossa ja merellä! Jätä kiireet Kauppatorille ja nauti Helsingin kesästä! Helsinki-risteilyt ovat erityisen suosittuja paitsi yksityiselämän ohjelmanumerona, myös oiva tapa nauttia hyviä hetkiä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Risteily irroittaa arjen vilinästä.

Helsingin poikkeuksellisen upeaa saaristoa kelpaa esitellä myös kesävieraille sekä kansainvälisille kävijöille.

Jokaiselle risteilylle voi lähteä ihan vain maisemia ihailemaan - tai syömään samalla hyvin, viihtymään ja seurustelemaan, tai ihan vain tarkkailemaan saaristoa, laivoja, veneitä, saaria, luotoja, rantoja, siltoja, huviloita, linnoituksia, lintuja, luontoa, kaupunkia...

Risteilyllä teillä on halutessanne mahdollisuus antautua myös herkuttelemaan, upeiden maisemien lipuessa aivan silmienne ohi. Ravintolasta on saatavilla mm. drinkkejä, juomia, erikoiskahveja ja omenakakkua, ja aidosta laivakeittiöstä voi tilata vaikka pippuripihviä, paistettua kalaa, kolmen lajin menuja, ja monia muita à la carte -herkkuja. Avaralla yläkannella voitte ihailla saaristoa ja kokea meri-ilman tuoksun ja Helsingin yli 300 saaren saariston sokkeloiset näkymät. Salongissa nautitte lounaan tai illallisen kaupungin parhain merinäköaloin.

Suomenlinnan linnoitukset, kaupungin fiineimmät asuinalueet sekä saariston vanhat, herraskaiset huvilat - ja uljas saaristoluonto - avautuvat erityisen upeina eteenne Doris-laivoilla. Tervetuloa!

Kauppatorilta 5.5.-28.9.2018

Astu laivaan Helsingin Kauppatorilta, Vanhan kauppahallin oven edestä. Suuri sinivalkoinen m/s Doris tai m/s Doris II -laiva odottaa teitä. Kauniit reittimme esittelevät Helsingin edustan ja upean itäsaariston.

Kolme kaunista maisemareittiä

Ihana Itäsaaristo (kartassa sininen reitti)
Suursuosittu lounasristeilymme 'Ihana Itäsaaristo' vie Sinut Helsingin upeaan itäsaaristoon ja Villingin vanhan huvila-alueen maisemiin. Voit keskittyä maisemien ihailuun tai nauttia halutessasi samalla myös herkullisen lounaan. Päivävuoroilla laivaan katetaan suosittu klassinen merilounaspöytä. Aidon laivakeittiön à la carte -annokset taas tarjoillaan suoraan pöytiin, vaikkapa teille ja liikevieraillenne. Risteilyn kesto noin 1 1/2 tuntia, lähdöt parhaaseen lounasaikaan.
- JOKA PÄIVÄ klo 11:00 laivalle, lähtö klo 11:30
- JOKA PÄIVÄ klo 13:30 laivalle, lähtö klo 14:00
- LISÄKSI KESKIKESÄLLÄ 26.6.-17.8.2018 TI, KE, TO, PE -PÄIVINÄ (ja muuna aikana vain toisinaan lisävuorona, ja huomio: tätä klo 12:30 vuoroa EI AJETA 31.7. eikä 10.8.): klo 12:00 laivalle, lähtö klo 12:30

Linnoitusten Helsinki (kartassa punainen reitti)
'Linnoitusten Helsinki' esittelee kaupungin edustavimmat rannat nähtävyyksineen, Suomenlinnan jykevät linnoitukset sekä lähimmät armeijan saaret. Astu laivaan vaikkapa työpäivän päätteeksi, nauti laivakeittiön antimista tai istahda hetkeksi kaupungin upeimmalle maisematerassille. Risteilystä tulee hemmottelua, kun päätätte nauttia à la carte -päivällisen työpäivän päätteeksi. Risteilyn kesto noin 1 1/2 tuntia.
- MA-LA klo 16:00 laivalle, lähtö klo 16:30
- LISÄKSI KESKIKESÄLLÄ 26.6.-17.8.2018 TI, KE, TO, PE -PÄIVINÄ: klo 14:30 laivalle, lähtö klo 15:00, tällä klo 15:00 risteilyllä on à la carten lisäksi tarjolla myös laivan merilounaspöytä-buffet, ja huomio: tätä klo 15:00 vuoroa EI AJETA 31.7. eikä 10.8.

Iltaristeily Itäsaaristoon (kartan musta reitti)
Risteilypäivän päättää tunnelmallinen 'Iltaristeily Itäsaaristoon'. Ristelyn voi tehdä joko maisemaristeilynä esimerkiksi yläkannella, tai illallisristeilynä, jolloin on aika herkutella merellä ja nauttia Villingin huviloista kesäillassa. Iltaristeilyillä maistuu aidossa laivakeittiössä valmistettu à la carte -illallinen, seuranaan vaikkapa 'm/s Doris' -laivaviinit. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä kaikille ruokaileville risteilyvieraille. Myös maisemaristeilypaikat voi varata numerosta p. (09) 6874 5050 tai ostaa liput suoraan laivan ovelta ½ tuntia ennen lähtöaikaa. Risteilyn kesto noin 2 1/2 tuntia.
- MA-LA klo 18:30 laivalle, lähtö klo 19:00
- LISÄKSI KESKIKESÄLLÄ 26.6.-17.8.2018 TI, KE, TO, PE -ILTOINA (ja muuna aikana vain toisinaan lisävuorona, ja huomio: tätä klo 18:00 vuoroa EI AJETA 10.8.): klo 17:30 laivalle, lähtö klo 18:00

Kesäelämys keskeltä kaupunkia

Doris-laivalla kesäinen saaristo ja kansainvälinen tunnelma ovat jokaisen ulottuvilla. Tule siis ja hengähdä hetkeksi!

Reittiselostus tai kirjallinen opastus matkan nähtävyyksistä järjestyy tarvittaessa monella kielellä: suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi, usein myös ranskaksi, venäjäksi, viroksi sekä espanjaksi.

Pöytävaraukset ruokaileville seurueille

Suosittelemme pöytävarausta ruokaileville ryhmille, liikevieraiden kanssa saapuville sekä kaikille illallisristeilyn ruokailijoille. Lounasaikaan pienet muutaman henkilön seurueet voivat yleensä saada pöytävarauksen ravintolaan myös ilman ennakkovarausta: mahdolliset vapaat pöydät jaetaan laivan ovella 1/2 tuntia ennen laivan lähtöä.

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises
Meritullintori 6 (Aleksanterinkadun itäpäässä)
00170 Helsinki
Puhelin (09) 6874 5050
S-posti ihalines@ihalines.fi
Lounasristeilyn pöytätiedustelu >>
Illallisristeilyn pöytätiedustelu >>

KIIREELLISET TIEDUSTELUT PUHELIMITSE
Kiireellisissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse risteilytoimistoon, puhelin (09) 6874 5050. Toimisto on avoinna kesäisin ma-pe noin klo 9-17, usein myös myöhempään ja lauantaisin.

VIIME HETKEN TIEDUSTELUT JA SAMAN VIIKONLOPUN TIEDUSTELUT
Saman päivän pöytätiedustelut vain puhelimitse tai laivan ovelta ½ tuntia ennen lähtöä. Saman päivän pöytävaraustiedustelut ensisijaisesti risteilytoimistosta (09) 6874 5050. Iltaisin ja viikonloppuisin saman päivän pöytävarausmahdollisuutta voi yrittää tiedustella myös laivan ravintolan numerosta 0400 850 768, mikäli laivalla ehditään vastaamaan. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että laivalla puheluihin ei aina ehditä vastaamaan käynnissä olevien muiden risteilyjen ja asiakaspalvelutilanteiden vuoksi. Aivan viimehetken tiedustelut kätevimmin suoraan laivan ovelta: voitte tiedustella ruokailumahdollisuutta myös suoraan laivan ovelta, jossa viimeiset mahdolliset vapaat ravintolan pöydät jaetaan noin ½ tuntia ennen lähtöaikaa. Oikeudet muutoksiin pidätetään varustamolla.

Tervetuloa risteilylle!

 


HELSINKI-RISTEILY
Kesäinen Helsinki-risteily upeaa
maisemareittiä, suurella
m/s Doris tai m/s Doris II -laivalla.
Tervetuloa ilman varausta ½ tuntia ennen,
liput laivalta Vanhan kauppahallin ovelta.


LAIVAMATKA
Aikuinen à 20 €
Eläkeläislippu à 18 €
Opiskelijalippu à 18 €
Ryhmän jäsenenä à 18 €
(ryhmähinta: vähintään 12 aikuista)
Perhelippu iso à 45 €
(Perhelippu iso = 2 aikuista + perheen 1-3 lasta, jotka ovat alle 17-vuotiaita)
Perhelippu pieni à 28 €
(Perhelippu pieni = 1 aikuinen + perheen 1-2 lasta, jotka ovat alle 17-vuotiaita)
Lapsi 7-16 v. à 10 €
Katso videota risteilyltä >>LAIVALLA RAVINTOLA JA KAHVIO
Lounaan ja illallisen lisäksi mm. drinkkejä ja kahviotuotteita: erikoiskahvit, pienempää suolaista ja makeaa, kuten omenapiirasta, lapsille sipsejä, makeisia jne.

LOUNAS (joka päivä) >>
ILLALLINEN (ei sunnuntaisin) >>


Pöytävaraukset, puh. (09) 6874 5050

Risteily + Merilounaspöytä 34 €
Risteily 20 € + laivan maineikas merilounas, laivan noutopöydästä 14 €

Risteily + Pippuripihvi 48 €
Risteily 20 € + pihvi 28 €, pöytiintarjoilu

Risteily + Classic Menu 55 €
Risteily 20 € + menu 35 €, pöytiintarjoilu

Risteily + Finlandia Menu 64 €
Risteily 20 € + menu 44 €, pöytiintarjoilu

MUITA RETKIÄ JA ERIKOISPÄIVIÄ
muutokset mahdollisia:

ÄITIENPÄIVÄLOUNAS >>

JUHANNUS
AATTOPÄIVIEN JA JUHANNUKSEN AJAN RISTEILYT HELSINGISSÄ

Katso juhannuksen risteilyt tästä >>

Retki Kuivasaaren linnakkeelle 30 €
Vierailu suljetulle sotilassaarelle.
Tutustumisretket Suomen kansalaisille >>