Takaisin etusivulle >>
 
HELSINKI-RISTEILYT
Reittikartta
Aikataulu & hinnasto
LOUNASRISTEILYT
Merilounas tai à la carte
Pöytävaraus lounaalle
ILLALLISRISTEILYT
Àla carte ja viinilista
Pöytävaraus illalliselle
LAHJAKORTIT
Anna kesäinen elämys
KUIVASAARI-RETKET
Koe suljettu linnake
 
> Asiakkaamme kertovat
> Lehtijuttuja risteilyiltä
> Kuvagalleriat
> PDF-esitteet
> Esitetilaukset
> Hyvä tietää
> Anna palautetta

 
 

LAHJAKORTIT 2018 &
KAUSIKORTTI 2018

Ratkaise lahjapulmat ja tilaa nyt maistuvimmat lahjakortit, tai tilaa itsellesi tai lahjaksi kausikortti kesän risteilyille!

Muista lahjakortilla äitiä, valmistuvaa, merkkipäivän viettäjää, työn raskaan raatajaa tai kiitä saadusta avusta. Tilaa lahjakortit kesälahjaksi vaikka koko henkilökunnalle ennen kesälomia.


Ohi lipuvien saaristomaisemien lisäksi merellisessä ympäristössä maistuu aidossa laivakeittiössä valmistettu hyvä ruoka. Anna lahjaksi yhdessä paketissa saaristoristeily Helsingissä ja laivakeittiön parhaita makuja.

HELPPO JA PIDETTY NYKYAIKAINEN LAHJA
Moni pohtii mitä antaisi tuttavilleen tai lähipiirilleen lahjaksi, tavaraa kun on maailma täynnä. Risteilylahjakortti on helppo ja mieleinen lahja, pieni kesäinen elämys, jonka lahjan saaja voi nauttia itselleen parhaiten sopivana ajankohtana, itsevalitsemassaan mieleisessä seurassa, keskeltä kaupunkia.
Tietoa mitatusta korkeasta laadusta >>
Tietoa ympäristönäkökulmien huomioimisesta >>


L A H J A K O R T I T

Finlandia Menu -lahjakortti kahdelle 143 €
Tämän lahjakortin voi käyttää Helsinki-risteilyillä / lounasristeilyillä tai illallisristeilyillä (sis. 2 x laivamatka + 2 x Finlandia Menu + 2 x lähdevesi/kivennäisvesi + 2 x kahvi tai tee)
(Finlandia Menu -lahjakortti 4:lle 278 €)
(Finlandia Menu -lahjakortti 6:lle 413 €)

Classic Menu -lahjakortti kahdelle 127 €
Tämän lahjakortin voi käyttää Helsinki-risteilyillä / lounasristeilyillä tai illallisristeilyillä (sis. 2 x laivamatka + 2 x Classic Menu + 2 x lähdevesi/kivennäisvesi + 2 x kahvi tai tee)
(Classic Menu -lahjakortti 4:lle 246 €)
(Classic Menu -lahjakortti 6:lle 365 €)

Merilounasristeily-lahjakortti kahdelle 80 €
Tämän lahjakortin voi käyttää lounasristeilyillä (sis. 2 x laivamatka + 2 x Merilounaspöytä, sisältäen kahvin tai teen + 2 x lähdevesi/kivennäisvesi)
(Merilounasristeily-lahjakortti 4:lle 152 €)
(Merilounasristeily-lahjakortti 6:lle 224 €)


K A U S I K O R T T I

Kausikortti 2018, henkilökohtainen, 80 €
Uutuustuote vakioasiakkaiden toiveesta. Henkilökohtainen kausikortti päiväajan risteilyille koko risteilykaudeksi. Kausikortilla päiväristeilyn voi tehdä monta kertaa kesän aikana klo 11:30-16:30 lähtevillä risteilyillä. Erinoimainen saaristosta pitäville, valokuvausta harrastaville sekä esimerkiksi senioreille. Oikeuttaa laivamatkaan päiväajan Helsinki-risteilyillä. Ei sisällä ravintolapalveluja. Lisätiedot tilatessa sekä kortissa. Ilmoita tilatessa kausikortin saajan koko nimi ja syntymäaika.
(Kahdelle: kaksi kausikorttia, 2 x 80 € = 160 €)
(Neljälle: neljä kausikorttia, 4 x 80 € = 320 €)


Tilaa lahjakortit alla olevalla lomakkeella suoraan internetistä tai soita, puhelin (09) 6874 5050. Yleisimmin lahjakortit postitetaan ja laskutetaan. Tarvittaessa kesäkaudella voi lahjakortin noudosta sopia myös ennakkoon risteilytoimiston kanssa: pyydämme teitä soittamaan ennakkoon ja sopimaan milloin lahjakortin voi käydä myös noutamassa IHA-Lines Oy Helsinki Cruises -risteilytoimistosta Aleksanterinkadun päästä, osoitteesta Meritullintori 6. Palvelupisteemme Meritullintorilla on avoinna kesäisin, noin 'huhtikuulta syyskuulle', klo 9:00-16:30. Lomakkeen lisäksi voitte tilata lahjakortteja myös puhelimitse (09) 6874 5050 ja sähköpostitse ihalines@ihalines.fi. Varustamo pidättää oikeuden muutoksiin.

Tilaa lahjakortit suoraan internetistä

Täyttäkää alla olevalle lomakkeelle yhteystietonne sekä haluamanne lahjakorttien määrät. Painakaa lopuksi 'Lähetä'-painiketta niin tilaus tulee automaattisesti meille. Vastaanotettuamme tilauksenne otamme teihin yhteyttä noutoajankohdan tai toimituksen sopimiseksi. Kun lahjakortit tilataan hyvissä ajoin, voimme lähettää myös laskun, jonka maksamisen jälkeen lahjakortit ovat voimassa. Maksetut lahjakortit toimitetaan yleisimmin postitse.

Hyvin kiireellisessä tapauksessa voitte myös esimerkiksi sopia ensin lahjakortin tilauksesta ja antaa lahjan saajalle itse oman kortin tai kertoa mitä olette tilanneet lahjaksi, ja antaa varsinaisen lahjakortin myöhemmin, ellei toimitus ehtisi onnistua ennakkoon.

Organisaatio:
Tilaajan / yhteyshenkilön nimi:
Sähköpostiosoite:
Matkapuhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero ja -toimipaikka:
Tilaan kpl Finlandia Menu -lahjakortteja kahdelle à 143 €
Tilaan kpl Classic Menu -lahjakortteja kahdelle à 127 €
Tilaan kpl Merilounasristeily-lahjakortteja kahdelle à 80 €
Tilaan kpl Kausikortti, yhdelle, henkilökohtainen à 80 €
Lisätietoja, kuten milloin lahjakortit toivotaan noudettaviksi tai toimitettaviksi, tai esim. jos toivotte lahjakortille eri henkilömäärän, kuten neljälle, tai kuudelle tmv.:
Muuta lisätietoa / kunkin kausikortin saajan koko nimi ja syntymäaika: