Takaisin etusivulle >>
 
HELSINKI-RISTEILYT
Osta liput tai lahjakortti
Reittikartta
Aikataulu & hinnasto
LOUNASRISTEILYT
Osta liput tai lahjakortti
Pöytävaraus lounaalle
À la carte- ja viinilista
ILLALLISRISTEILYT
Osta liput tai lahjakortti
Pöytävaraus illalliselle
À la carte- ja viinilista
LIPUT & lahjakortit
Itselle tai lahjaksi
KUIVASAARI-RETKET
Koe suljettu linnake
 
> Asiakkaamme kertovat
> Lehtijuttuja risteilyiltä
> Kuvagalleriat
> PDF-esitteet
> Esitetilaukset
> Hyvä tietää
> Anna palautetta

 
 

LIPPUKAUPPA | LAHJAKORTTIKAUPPA - itselle tai lahjaksi

Tervetuloa IHA-Lines Oy Helsinki Cruises -laivaristeilyjen lippukauppaan by Bokun, a TripAdvisor Company
Tämän lippukaupan teknologian on toteuttanut ja turvannut Bokun, TripAdvisor LLC:n omistama kansainväliseen lippujenmyyntijärjestelmään erikoistunut yhtiö. Lippukauppa toimii Bokunin järjestelmässä ja se näytetään tällä sivulla Bokunin turvallisesta kansainvälisestä palvelujen myyntijärjestelmästä. Kaikki tässä lippukaupassa tehdyt maksutapahtumat turvaa ja hoitaa suomalainen Paytrail Oyj. Maksunvälityspalvelun toteuttaja ja maksupalveluntarjoaja Paytrail Oyj (2122839-7) toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksunne IHA-Linesille. Alla olevien laivalippujen maksutapoina käyvät suomalaisten pankkien verkkomaksut, luottokortit Visa, MasterCard ja American Express sekä MobilePay.

Tältä sivulta voitte ostaa liput ja lahjakortit laivaristeilyille Helsingin saaristoon, itselle tai lahjaksi. Tervetuloa.
- Lippuja voi ostaa tästä vielä 30 min. ennen laivan lähtöaikaa. Lipunmyynti lisäksi ja loput liput laivan ovelta 30 min. ennen.

Menuristeilyt & lahjakortit kahdelle, itselle tai lahjaksi, toimitus välittömästi >>   Sivun alhaalla lahjakorttikauppa >>
- Vinkki: puuttuuko printteri ja haluaisit tulostetun lahjakortin nopeasti juhliin lähtiessä? Valitse nouto R-kioskilta >>

YRITYSRYHMÄT, TIIMIPÄIVÄT & JUHLIEN VIETTÄJÄT & PÖYTÄVARAUKSET YKSILÖLLISESTI: yritysten ja työelämän seurueet, syntymäpäivät, perhejuhlat & merkkipäivät sekä yksilölliset pöytävaraukset ja järjestelyt: kaikille risteilyille varaukset ja toiveidenmukaiset järjestelyt joustavasti ja perinteisesti risteilytoimistosta ma-pe: +358968745050, ihalines@ihalines.fi.

BUSINESS GUESTS GROUPS, TEAM BUILDING EVENTS, CELEBRATIONS, GROUPS, TRAVEL AGENCIES, TAILOR-MADE TABLE RESERVATIONS FOR FAMILIES & COUPLES: please contact the cruise office (Mon-Fri): +358968745050, ihalines@ihalines.fi.

Liikennetiedote: Liki kaikilla risteilyillä tilaa, osta liput lippukaupasta tai tee varaus ennakkoon ma-pe puh. 09 6874 5050. Osa lippukaupan risteilyistä ja iltaristeilyistä merkitty täysiksi, koska niihin on jo varsin paljon pöytävarauksia laivan ravintolaan laivan ravintolan ruokailupaikkojen osalta. Viimeisin ja tarkin varaustilanne ma-pe puhelimitse, ja mikäli alla oleva kalenteri näyttää jonkin toivomanne risteilyn kohdalla "loppuunmyyty", niin laivaristeilylle ilman ruokailua on yleensä lähes aina vielä jonkin verran tilaa ja myös joitakin pöytiä voi olla vielä vapaana, ma-pe puh. 09 6874 5050 / ja laivalippuja risteilyille ja laivan ylä- ja aurinkokansille myös laivan ovelta: sekä loput vapaat laivaliput ja loput pöytävaraukset laivan ravintolaan varaustilanteen mukaan laivan ovelta 30 min ennen. (Lippukaupassa on kiintiönä vain osa laivan laivaristeilypaikoista, ja mm. yritykset ja perhejuhlien viettäjät varaavat tyypillisesti risteilytoimistosta.)
- Viikonloppuisin ja iltaisin pöytävarauksia voi tehdä vielä 30 min ennen laivan lähtöä laivan ovelta, vapaiden pöytien varaustilanteen mukaan.
- Lippujen myynti nettikaupassa päättyy 30 min ennen kutakin laivan lähtöaikaa. Lippuja saa myös laivan ovelta 30 min ennen ja lähtöaikaan asti.



Loading...

MENURISTEILYT & LAHJAKORTIT KAHDELLE | Itselle tai lahjaksi
Toimitus välittömästi näistä linkeistä, tai valitse vaikka nouto R-kioskilta

Alla olevista linkeistä ostettavissa olevat liput ja lahjakortit saa kätevästi hetkessä sähköisinä tai tulostettavina PDF-lippuina tai valitsemastanne toimistustavasta riippuen vaikka lähimmästä R-kioskista, vaikka jonnekin juhliin juuri lähtiessänne. Jos haluatte tilata perinteisen pahvisen lahjakortin, ottakaa yhteyttä risteilytoimistoon, ma-pe: 0968745050, ihalines@ihalines.fi.

Lahjakortti on helppo ja pidetty nykyainainen lahja ja mieluisan palvelupaketin voi ostaa yhtä lailla myös itselle
Moni pohtii mitä antaisi tuttavilleen tai lähipiirilleen lahjaksi, tavaraa kun on maailma täynnä. Risteilylahjakortti on helppo ja mieleinen lahja, pieni kesäinen elämys, jonka lahjan saaja voi nauttia itselleen parhaiten sopivana ajankohtana, itsevalitsemassaan mieleisessä seurassa. Muista lahjakortilla hääpäivänä, äitienpäivänä, valmistujaispäivänä tai ilahduta merkkipäivän viettäjää, palkitse hyvin tehdystä työstä tai kiitä saamastasi avusta. Myös monet vanhemmat hankkivat lahjakortin kiitokseksi opettajalle tai harrastuskerhon vetäjälle tai valmentajalle. Työelämässä lahjakortilla on myös helppo palkita hyvästä työstä, tilaa lahjakortit vaikka koko tiimille tai henkilökunnalle. Muista myös omia vanhempiasi ja iäkkäitä läheisiäsi ja ystäviäsi: laivaristeilylahjakortti myös kahdelle eläkeläiselle.

Tervetuloa IHA-Lines Oy Helsinki Cruises -risteilyjen lippupalvelu- ja lahjakorttikauppaan by Tiketti Oy, Helsinki
Tämän alla olevan lahjakorttikaupan lipunmyynti on kaikkien suomalaisten tunteman suomalaisen Tiketti Oy:n toteuttama, turvallinen ja helppo tapa saada liput ja lahjakortit nopeasti ja kätevästi hyvin monipuolisin toimitustavoin, esimerkkeinä valintanne mukaan PDF-lippu tai esimerkiksi mobiililippu tai vaikka nouto R-kioskilta. Alla olevien lahjakorttilinkkien ja lippuostosten maksutapoina käyvät suomalaisten pankkien verkkomaksut, luottokortit VIsa, MasterCard ja American Express, PayPal, MobilePay, Pivo, OP Siirto, Masterpass, OP Osta laskulla, lisätietoa maksutavoista >>

LOUNAS- JA ILLALLISRISTEILYT SEKÄ
KAHDEN HENKILÖN LAIVALIPUT & LAHJAKORTIT
- itselle tai lahjaksi
Lahjakorttikaupan kaikki tuotteet esittelyineen tästä linkistä >>

LAIVARISTEILYT HELSINGISSÄ
- itselle tai lahjaksi
Risteilyjä joka päivä 4.5.-29.9.2019
- Ihana Itäsaaristo -risteily kahdelle 40 € >>
- Iltaristeily kahdelle 40 € >>
- Risteily kahdelle eläkeläiselle 36 € >>
- Perhelippu, laivamatka (2 aikuista + 1-3 lasta 16 v) 40 € >>

LOUNASRISTEILYT
- itselle tai lahjaksi
Risteilyjä joka päivä 4.5.-29.9.2019
- Merilounaspöytä-risteily kahdelle, osta tästä 76 € >>
- Classic Menu -risteily kahdelle, osta tästä 128 € >>
- Finlandia Menu -risteily kahdelle, osta tästä 140 € >>

ILLALLISRISTEILYT
- itselle tai lahjaksi
Illallisristeilyt ma, ti, ke, to, pe ja la -iltona 4.5.-29.9.2019
- Saaristolaispöytä-illallisristeily kahdelle, osta tästä 106 € >>
- Classic Menu -illallisristeily kahdelle, osta tästä 128 € >>
- Finlandia Menu -illallisristeily kahdelle, osta tästä 140 € >>

LUNCH & DINNER CRUISES & 2-PERSON PACKAGES & GIFT CARDS
- Buy tickets for yourself or give as a gift card!

BOAT TICKETS
HELSINKI ARCHIPELAGO PANORAMA CRUISES 4.5.-29.9.2019
- Helsinki Cruise for 2 persons, boat ticket 40 € >>
- Evening & Sun Set Cruise for 2 persons, boat ticket 40 € >>
- Helsinki Cruise for 2 seniors , senior boat ticket 36 € >>
- Family ticket, (2 adults + 1-3 children max 16 yrs) 40 € >>

LUNCH CRUISES
HELSINKI NORDIC LUNCH CRUISES 4.5.-29.9.2019
- Nordic Lunch Buffet Cruise for 2 persons, 76 € >>
- Classic Menu Lunch Cruise for 2 persons, 128 € >>
- Finlandia Menu Lunch Cruise for 2 persons, 140 € >>

DINNER CRUISES
HELSINKI NORDIC DINNER CRUISES 4.5.-29.9.2019
- Nordic Dinner Buffet Cruise for 2 persons, 106 € >>
- Classic Menu Dinner Cruise for 2 persons, 128 € >>
- Finlandia Menu Dinner Cruise for 2 persons, 140 € >>

PERINTEISET TILATTAVAT LAHJAKORTIT

Mikäli haluatte perinteisen pahvisen lahjakortin, tilaa pahvinen lahjakortti alla olevalla lomakkeella suoraan internetistä tai soita, puhelin (09) 6874 5050. Yleisimmin lahjakortit postitetaan tilaajan toivomaan osoitteeseen ja lahjakortit laskutetaan tilaajalta. Tarvittaessa kesäkaudella voi lahjakortin noudosta sopia myös ennakkoon risteilytoimiston kanssa: pyydämme teitä soittamaan ennakkoon ja sopimaan milloin lahjakortin voi käydä myös noutamassa IHA-Lines Oy Helsinki Cruises -risteilytoimistosta Aleksanterinkadun päästä, osoitteesta Meritullintori 6. Palvelupisteemme Meritullintorilla on avoinna kesäisin, noin 'huhtikuulta syyskuulle', klo 9:00-16:30. Lomakkeen lisäksi voitte tilata lahjakortteja myös puhelimitse (09) 6874 5050 ja sähköpostitse ihalines@ihalines.fi.

Täyttäkää alla olevalle lomakkeelle yhteystietonne sekä haluamanne lahjakorttien määrät. Painakaa lopuksi 'Lähetä'-painiketta niin tilaus tulee automaattisesti meille. Vastaanotettuamme tilauksenne otamme teihin yhteyttä noutoajankohdan tai toimituksen sopimiseksi. Kun lahjakortit tilataan hyvissä ajoin, voimme lähettää myös laskun, jonka maksamisen jälkeen lahjakortit ovat voimassa. Maksetut lahjakortit toimitetaan yleisimmin postitse.

Hyvin kiireellisessä tapauksessa voitte myös esimerkiksi sopia ensin lahjakortin tilauksesta ja antaa lahjan saajalle itse oman kortin tai kertoa mitä olette tilanneet lahjaksi, ja antaa varsinaisen lahjakortin myöhemmin, ellei toimitus ehtisi onnistua ennakkoon.

P E R I N T E I K K Ä Ä T

PERINTEISET PAINETUT LAHJAKORTIT JA HINNAT TOIMITETTUNA 2019

Pahvinen Finlandia Menu -lahjakortti kahdelle 148 €
- Tämän lahjakortin voi käyttää Helsinki-risteilyillä / lounasristeilyillä tai illallisristeilyillä (sis. 2 x laivamatka + 2 x Finlandia Menu + 2 x lähdevesi/kivennäisvesi + 2 x kahvi tai tee)
(Finlandia Menu -lahjakortti 4:lle 288 €)
(Finlandia Menu -lahjakortti 6:lle 428 €)

Pahvinen Classic Menu -lahjakortti kahdelle 136 €
- Tämän lahjakortin voi käyttää Helsinki-risteilyillä / lounasristeilyillä tai illallisristeilyillä (sis. 2 x laivamatka + 2 x Classic Menu + 2 x lähdevesi/kivennäisvesi + 2 x kahvi tai tee)
(Classic Menu -lahjakortti 4:lle 264 €)
(Classic Menu -lahjakortti 6:lle 392 €)

Pahvinen Merilounasristeily-lahjakortti kahdelle 84 €
- Tämän lahjakortin voi käyttää lounasristeilyillä (sis. 2 x laivamatka + 2 x Merilounaspöytä, sisältäen kahvin tai teen + 2 x lähdevesi/kivennäisvesi)
(Merilounasristeily-lahjakortti 4:lle 160 €)
(Merilounasristeily-lahjakortti 6:lle 236 €)


K A U S I K O R T T I

Kausikortti 2019, henkilökohtainen, 80 €
- Pahvisen henkilökohtaisen kausikortin voi tilata vain risteilytoimistosta. Kausikortti on saatavilla vakioasiakkaiden toiveesta. Henkilökohtainen kausikortti päiväajan risteilyille koko risteilykaudeksi. Kausikortilla päiväristeilyn voi tehdä monta kertaa kesän aikana klo 11:30-16:30 lähtevillä risteilyillä. Erinoimainen saaristosta pitäville, valokuvausta harrastaville sekä esimerkiksi senioreille. Oikeuttaa laivamatkaan päiväajan Helsinki-risteilyillä. Ei sisällä ravintolapalveluja. Lisätiedot tilatessa sekä kortissa. Ilmoita tilatessa kausikortin saajan koko nimi ja syntymäaika.
(Kahdelle: kaksi kausikorttia, 2 x 80 € = 160 €)
(Neljälle: neljä kausikorttia, 4 x 80 € = 320 €)


Organisaatio:
Tilaajan / yhteyshenkilön nimi:
Sähköpostiosoite:
Matkapuhelinnumero:
Katuosoite:
Postinumero ja -toimipaikka:
Tilaan kpl Finlandia Menu -lahjakortteja kahdelle à 148 €
Tilaan kpl Classic Menu -lahjakortteja kahdelle à 136 €
Tilaan kpl Merilounasristeily-lahjakortteja kahdelle à 84 €
Tilaan kpl Kausikortti, yhdelle, henkilökohtainen à 80 €
Lisätietoja, kuten milloin lahjakortit toivotaan noudettaviksi tai toimitettaviksi, tai esim. jos toivotte lahjakortille eri henkilömäärän, kuten neljälle, tai kuudelle tmv.:
Muuta lisätietoa / kunkin kausikortin saajan koko nimi ja syntymäaika: