Takaisin etusivulle >>
 
HELSINKI-RISTEILYT
Reittikartta
Aikataulu & hinnasto
LOUNASRISTEILYT
Merilounas tai à la carte
Pöytävaraus lounaalle
ILLALLISRISTEILYT
Àla carte ja viinilista
Pöytävaraus illalliselle
LAHJAKORTIT
Anna kesäinen elämys
KUIVASAARI-RETKET
Koe suljettu linnake
 
> Asiakkaamme kertovat
> Lehtijuttuja risteilyiltä
> Kuvagalleriat
> PDF-esitteet
> Esitetilaukset
> Hyvä tietää
> Anna palautetta

 
 

PORVOO

Risteilyreitti Porvooseen kulkee läpi koko kauneimman Helsingin, Sipoon ja Porvoon saariston: näette koko perinteisen laivareitin ja laiva matkaa Porvooseen ylös Porvoonjokea pitkin.

Saaristoristeily Helsingistä Porvooseen kestää yhteen suuntaan noin 3,5 tuntia.


Retki Helsingistä Porvooseen on suosittu ohjelmanumero muiden muassa työpaikan virkistyspäivien ohjelmana. Suurille seurueille ja konferenssivieraille retki Porvooseen voidaan totetuttaa myös siten, että osa seurueesta matkaa Porvooseen maitse, esimerkiksi tilausbusseilla, ja osa seurueesta risteilee Helsingistä Porvooseen laivalla, ja paluumatkat Helsinkiin tehdään päinvastoin, jolloin kumpikin osa seurueesta saa sekä saaristomatkan kokemuksen, että vierailun Porvoossa.

Päiväretki Porvooseen sopii erinomaisesti myös konferenssiseurueiden osallistujien ohjelmaksi. Olemme järjestäneet tänä vuonna useita risteilyjä Porvooseen. Päiväretken Porvooseen kruunaa hyvä illallinen laivalla saavuttaessa takaisin Helsinkiin.

Retkiä Porvooseen järjestetään tällä hetkellä tilauksesta erilaisille seurueille yksityistilaisuuksina, seurueen oman aikataulun ja toiveiden mukaan.

Yhdensuuntainen risteily Helsingistä Porvooseen kestää 3,5 tuntia.

Jos seurue tekisi kokopäiväretken meritse Helsingistä Porvooseen, ja jos aikaa perillä Porvoossa varattaisiin pari tuntia, niin kokopäiväretkeen "Helsinki-Porvoo-Helsinki" tulee varata aikaa yhteensä ainakin 9 tuntia.

Aikatauluista riippuen, osalle seurueista sopii parhaiten yhdensuuntainen 3,5 tunnin risteily Helsingistä Porvooseen esimerkiksi aamupäivällä, tai mikäli seurue on mennyt Porvooseen ensin maitse, laivaristeilynä Porvoosta illaksi Helsinkiin.


Lisätietoa ja tiedustelut:
puh. (09) 6874 5050
ihalines@ihalines.fi  T Y K Y - P Ä I V Ä Ä N

Retki Porvooseen sopii hyvin esimerkiksi työpaikan virkistyspäivän tai koulutuspäivän ohjelmaksi.