fbpx

Privatkryssningar

Låt Helsingfors skärgård charmera era gäster

En egen privatkryssning är ett idealiskt sätt att erbjuda minnesvärda upplevelser för gäster och att belöna, tacka eller motivera personalen. Den informella och avslappnande miljön är perfekt för att via gemensamma upplevelser skapa fördjupade personliga relationer med kunder. Helsingors skärgård ombord ett för er lämpligt skepp erbjuder miljön också för oförglömliga privata fester och för att fira livets stjärnstunder.

Vi har specialiserat oss på att hjälpa er att arrangera en kryssning som passar just era behov så att ni och era gäster bekymmersfritt kan koncentrera er på att njuta av allt det som Helsingfors fina skärgård erbjuder.

Den grönskande skärgården med över 300 öar i kombination med de bästa skeppen skapar ypperliga förutsättningar för olika slag av företagstillställningar. Konferensers receptioner, välkomstesupéer och fritidsprogram lyckas bra ombord. Det samma gäller då du vill belöna eller skämma bort personalen eller arrangera en uppfriskande friluftsdag för dem. Vi anlitas ofta även för födelsedagar, bröllop, minnsstunder och andra privattillställningar av kunder som värdesätter god mat och fungerande service.

En privatkryssning planeras på basis av era önskemål – inklusive de behov som era målsättningar, tidtabeller och budget ställer på tillställningen. Så fort ni överväger att arrangera en egen kryssning och vet det ungefärliga deltagarantalet, ta kontakt! Vi kan på basis av vår långa erfarenhet snabbt skapa ett för er lämpligt paket så att ni inom kort kan hälsa era gäster välkomna.

Vi erbjuder skepp av många olika slag och storlek – från hemtrevligt små till mycket rymliga och från nostalgiskt traditionella till riktigt moderna. Den lämpligaste längden för kryssningen liksom menyn, det eventuella temat med tillhörande program och artister kan i allmänhet förverkligas enligt era önskemål. Arrangemangen av tusentals kryssningar under flera tiotals år har gett oss en gedigen erfarenhet att förverkliga just det en kund har mest glädje och nytta av. Vi hjälper gärna med att skapa en kryssning som på alla sätt reflekterar det just ni representerar så att ni och era gäster kan njuta av kryssningen – sällskapet, stämningen, skärgårdsvyerna, sommarens bästa smaker – allt som ingår i era gemensamma stunder.

Läs mera om privatkryssningar i vår omfattande kryssningsguide på s. 12-33:
Kryssningsprogrammet som du lätt kan bläddra i för att hitta idéer och exempel på budgetar s. 12-33 >>