Takaisin etusivulle >>
 
Varaa koko laiva
Asiakkaamme kertovat
Laivat, useita erilaisia
Risteilyhinnasto
 
Valmiita esimerkkejä
 
Tarjouspyyntölomake
 
> Kuvagalleriat
> Sopivia lähtösatamia
> Usein kysyttyä
> PDF-esitteet
> Esitetilaukset
> Hyvä tietää
> Anna palautetta
 
 
 

Omat tarjoilut?

Tietyille vuokrattaville laivoille, joilla ei toimi ravintolaa, on mahdollista tuoda omat tarjoilut, tai tilata ne mistä tahansa pitopalvelusta. Kuitenkin on huomioitavaa, että laivoilla on varsin ahtaat tilat ja erikoisolosuhteet.

Mikäli budjetti vain mahdollistaa, suosittelemme mielellämme valmiiden menuehdotelmien / tarjoilujen sekä laivatyöskentelyyn tottuneen ammattitarjoilijan tilaamista juhlapalvelusta laivan tilauksen yhteydessä. Toisinaan kuitenkin esimerkiksi jollakin suvulla saattaa olla jokin tietty erikoisuus, jonka valmistaminen on kunnia-asia kyseiselle henkilölle ja siten osa juhlapäivää tai saariretkeä.

Nykyisin moni haluaa nauttia myös palvelusta ja haluaa valmista, jolloin isäntä/emäntä voi juhlia ja käydä valmiiseen pöytään - ilman järjestelystressiä!


Ystävällisesti huomioitavaa. Mikäli seurue ei ole tilannut risteilylleen mitään tarjoilua ja tilaaja järjestää itse omat juomat ja mahdolliset tarjoilut / omat eväät, tulee tilaajan huomioida, että tällöin tilaajan on huolehdittava myös kaikesta muusta tarjoiluun liittyvästä, kuten mahdollisista laseista ja mahdollisesti tarvittavista astioista, servieteistä, aterimista, tarjoiluhenkilökunnasta jne. eli laivoilla ei esimerkiksi ole valmiina käytettävissä olevia astioita eikä lasistoja eikä tarjoilua.

Samoin laivojen yllättävänkin kiireiset aikataulut on otettava huomioon: tarjoilut pitää saada laivaan nopeasti juuri ennen risteilyä, ja alus taas vastaavasti tyhjäksi pian edellisen risteilyn päättymisen jälkeen, jotta seuraavan risteilyn valmistelut voivat alkaa. Laivaan pääsee järjestelemään normaalisti noin 15 minuuttia ennen risteilyn kutsuaikaa, ja vastaavasti kaikki astiat ja tarjoilut tulee olla lastattu laivasta noin 15 minuutissa risteilyn päättymisestä. (Mikäli haluatte tuoda omat eväät ja tarjoilut, ja tarvitsette edellä mainittua enemmän aikaa tarjoilujen valmisteluun ja esillepanoon sekä pakkaamiseen risteilynne jälkeen, laivan saa käyttöönne valmisteluja varten varaamalla laivan esimerkiksi tuntia pidemmäksi ajaksi: valmisteluun varaamanne lisätuntien veloitus aluksen tuntihinnaston mukaisesti.) Laivan miehistöt neuvovat ja opastavat miten omat eväät saa laivalla esille ja miten tiloja on usemmiten käytetty. Keittiötilojen kaasuliesiä ym. voivat käyttää ainoastaan pitopalveluammattilaiset turvallisuuden varmistamisen vuoksi.

Tarjoilujen lisäksi myös juomat voi tuoda itse osalle laivoista. Tilaisuuksia järjestävät ihmiset ja yritykset voivat myös tilata juomia suoraan Alkosta. Alkosta saa myös apua juomavalintoihin ja -määriin. Pyydä lisäohjeet risteilytoimistosta.

Näille laivoille voi tuoda omat eväät:
- m/s Merisaukko (myös juomat)
- m/s Hymy (myös juomat)
- m/s Merisaraste (myös juomat)
- s/s Norrkulla (myös juomat)
- m/aux Astrid (myös juomat)
- m/aux Svanhild (myös juomat)

Myös näille aluksille voi halutessaan tuoda omat eväät (juomat aluksen baarista):
- m/s Emilia (B-oik.: juomat baarista)
- m/s Monica (A-oik.: juomat baarista)
- m/s Panda (A-oik.: juomat baarista)

Ravintola, A-oik. (tarjoilut ravintolasta):
- m/s Doris
- m/s Doris II
- m/s Aava
- p/ws Vispilä
- m/s Diana
- m/s Sofia
- m/s J.L.Runeberg

TARJOILIJAN JA LASIEN VUOKRAUS
Mikäli seurue järjestää risteilylleen pelkkää juomatarjoilua, eikä tilaa mitään menua tai muuta tarjottavaa, voi tilaaja tässäkin tapauksessa keskittyä seurusteluun tilaamalla laivalle ammattitarjoilijan pitopalvelusta. Ammattitarjoilija tuo tarvittavat lasit tullessaan ja auttaa myös teidän mahdollisten omien tarjoilujen / eväiden kanssa (missä tapauksessa tilaajan omat astiat). Lisätietoa risteilytoimistosta. Esimerkki juhlapalvelusta "tarjoilija + lasit" esimerkiksi aluksille m/s Merisaukko tai m/s Merisaraste:

'PELKKÄ TARJOILIJA JA LASIT'
1 tunnin risteilyllä 200€ (alv.0% ~164€)
2 tunnin risteilyllä 235€ (alv.0% ~193€)
3 tunnin risteilyllä 270€ (alv.0% ~221€)
4 tunnin risteilyllä 305€ (alv.0% ~250€)
5 tunnin risteilyllä 340€ (alv.0% ~279€)
6 tunnin risteilyllä 375€ (alv.0% ~307€)
7 tunnin risteilyllä 410€ (alv.0% ~336€)
8 tunnin risteilyllä 445€ (alv.0% ~365€)

Palvelun tuottaa ja laskuttaa yhteistyökumppani erikseen.

 

E S I M E R K K E J Ä

Näille laivoille juomat:
m/s Merisaukko, m/s Hymy, m/s Merisaraste, s/s Norrkulla, m/aux Astrid, m/aux Svanhild

Lisätietoa risteilytoimistosta.

Muutokset mahdollisia. Subject to alterations.