Takaisin etusivulle >>
 
VARAA KOKO LAIVA
Asiakkaamme kertovat
 
LAIVAT >>
Risteilyhinnasto
 
ESIMERKKEJÄ >>
 
TARJOILUT >>
 
TARJOUSPYYNTÖ >>
 
KUVAGALLERIAT >>
 
> Sopivia lähtösatamia
> Usein kysyttyä
> PDF-esitteet
> Esitetilaukset
> Hyvä tietää
> Anna palautetta
 
 
 

Kaunissaari
- Fagerö
Saarien klassikko!

Kaunissaari on erittäin monipuolinen retkikohde Sipoon saaristossa.

IHA-Linesin merialukset vievät Sinut ja seurueesi oikealle saariretkelle. Kaunissaari on todellinen saarikohteiden klassikko, ja nimensä veroinen retkikohde - pinta-alaltaan peräti 100 hehtaarin suuruisen saaren luonto on todella monimuotoista tarjoten sekä sileäksi hioutuneita rantakallioita että vehmaita lehtomaisia metsäpolkuja.

Noin 1 1/2 tunnin merimatkan päässä Helsingistä sijaitsevalla ulkoilualueella on polkujen ja rantakallioiden lisäksi mm. useita grillikatoksia polttopuineen, yksityiskäyttöön vuokrattavissa oleva saunaniemi ja vaaleahiekkaisia rantoja lekotteluun sekä uimiseen. Pelien ystävä voi tuoda suosikkipelivälineet mukanaan tai lainata meiltä vaikkapa petanque-pallot, ja pian onkin jo toimiston mestaruuskilpailut pystyssä. Voitte hankkia etukäteen teidän juttuunne sopivat hauskat palkinnot puolisalaa kollegoilta, ja palkinnot voidaan jakaa vaikka kotimatkan kahvittelujen yhteydessä!

Lähtö toivomananne kellonaikana Helsingin keskustasta. Risteily maisemareittiä. Saaressa esimerkiksi 3 tai 4 tuntia. Oman ohjelman mukaisesti ruokailua, tulentekoa, kalastusta, pelejä, kalliolla lekottelua, uintia — ja vaikkapa lämpimäksi tilattu sauna! Paluu esimerkiksi Kauppatorille tai Eiraan, Café Caruselin terassille. Myös muita lähtö- ja paluusatamia.

Kaunissaari on 2 km pitkä ja 800 m leveä. Saaressa on kallioisia ja kivikkoisia rantoja sekä upeita hietikoita. Alueella on monipuolinen eläin- ja kasvikunta ja hyvät kalastusvedet. Kaunissaaren ulkoilupuisto on perustettu vuonna 1959. Alueen pinta-ala on 100 ha, ja vesialue noin 790 ha.

Kaunissaaressa on myös vehreä 4 kilometriä pitkä merkitty luontopolku sekä kaksi hoidettua uimarantaa. Myös kalastus on sallittua, ja ilman kalastuslupaakin pärjää jos kalastus rajoittuu onkimiseen. Saaren isännältä voi vuokrata myös soutuveneitä hintaan 2 euroa tunti tai 7 euroa vuorokaudelta.

Retkialuksista m/s Merisarasteella tai m/s Merisaukolla retkeillessänne voitte halutessanne lainata myös petangue-pelejä tai tikkataulut esimerkiksi omatoimista leikkimielistä pelailua varten. Tästä voitte mainita retkiveneen tilausta tehdessänne, jotta näitä tulisi varattua veneeseen mukaan. Voitte tiedustella mahdollisuutta myös retken aikana.

SAUNA LÄMPIMÄKSI!

ISO TILAUSSAUNA
Suosittu hiljattain uusittu sauna merinäkymin. Takkatupa ja valmiiksi lämmitetty sauna, koko niemi omaan käyttöön, oma uimapaikka! Omat pyyhkeet ja shampoot mukaan.
Noin 30 henkilöä ~ 3 tuntia/280 €
Mahdolliset 3 tunnin saunavuorot: klo 10-13, klo 13-16, klo 16-19, klo 19-22. Huom! Saunaa ei voi varata maanantaisin. Lisäksi keskiviikkoisin ja lauantaisin on päivällä ja alkuillasta yleiset saunavuorot, mutta silloinkin tämän 30 henkilön tilaussaunan saa yksityiskäyttöön klo 19-22 ajaksi.

 

F A K T A L A A T I K K O

Ihanneryhmäkoko? (m/s Merisaukko)
(m/s Merisaraste)
(m/s Doris II)
(m/s Doris)

1-25 henkilöä
1-40 henkilöä
1-90 henkilöä
jopa 140 henkilöä
Millaiselle seurueelle? Virkistys, tyky, yritysristeilyt, perhejuhlat
Sopiva kestoaika? 5-8 tuntia
Muuta? Vapaa-ajan asu
tai casual asu,
ei korkokenkiä.
Harrastuneisuuden mukaan voi halutessaan varata mukaansa sopivia 'lisävarusteita':
tuulenpitävä takki,
hattu, aurinkolasit,
kiikarit, kamera,
aurinkovoide
Kuvagalleria Katso kuvia >>

Yksityinen risteily Kaunissaareen

Laivamatkoihin varataan noin 1 1/2 tuntia suuntaansa. Toisin sanoen, risteilymatkoihin tulee varata noin kolme tuntia yhteensä, jolloin viiden tunnin retkellä Kaunissaaressa ollaan maissa noin kaksi tuntia, ja kuuden tunnin retkellä noin kolme tuntia jne.

PIENET RETKIALUKSET

m/s Merisaukko (ks. alusesittely) Ihanneryhmäkoko noin 1-25 henkilöä
Enimmäissuositus retkillä noin 35 henkilöä
Yhteysalustyyppinen ulkomerialus ja suosittu retkivene, yksi iso pöytä tarjoilujen esillepanoa varten, pöytäpaikkoja samassa salongissa 17 henkilölle

m/s Merisaraste (ks. alusesittely)
Ihanneryhmäkoko noin 1-40 henkilöä
Enimmäissuositus retkillä noin 50 henkilöä
Edustava meriristeilijä ja tilava ulkomerialus, pöytäpaikkoja yhtäaikaiseen ruokailuun 46 henkilölle


SUURET TILAVAT LAIVAT, esim.

m/s Doris (ks. alusesittely)
m/s Doris II (ks. alusesittely)
pw/s Vispilä (ks. alusesittely)

LISÄTIETOA

Hyvä tietää >>
Retken matkanjärjestäjänä toimii tilaaja. Muutokset mahdollisia. Subject to alterations.