Takaisin etusivulle >>
 
Varustamoyhtiö
Yhteystiedot
Yhteydenottolomake
Laatujärjestelmä
Ympäristö
Henkilökunta
Kuvagalleriat
Lehtileikkeitä
 
Useanlaisia laivoja
Vertaile eri laivoja
m/s Merisaukko
m/s Emilia
m/s Hymy
m/s Merisaraste
m/s Panda
m/s Monica
p/ws Vispilä
m/s Doris
m/s Doris II
s/s Norrkulla
m/s J.L. Runeberg
m/aux Astrid
m/aux Svanhild
 
> Asiakkaamme kertovat
> PDF-esitteet
> Esitetilaukset
> Matkanjärjestäjät
> Hyvä tietää
> Anna palautetta
 
 
 

HENKILÖKUNTA

Taitavat ja innostuneet ihmiset ovat avainasemassa jokaisen ristelykauden ja jokaisen yksittäisen risteilyn valmistelussa, toteutumisessa, elämyksien yhdessä kokemisessa, ja onnistumisessa - jokaisessa päivässä.

Risteilyvieraamme kuulevat, näkevät ja tapaavat jo ensimmäisissä yhteydenotoissaan meitä merimiehiä ja merinaisia. Paljon olemme kuitenkin aina jo tätäkin ennen valmistelleet, talvenkin ahertaneet, kunnostaneet, kehittäneet ja markkinoineet, koneet ja laivat huoltaneet, monet seikat sopineet, aamut ja siirtymämatkat touhunneet, alkupalat esille saattaneet sekä edellisenä iltana aikaisemmat elämykset paketoineet.

Alusten päälliköt ovat tyypillisesti joko merikapteenin tai perämiehen koulutuksen hankkineita henkilöitä, joista useimmilla on myös konepuolen pätevyys sekä käden taitoja. Asiakaspalvelussa sekä risteilyemäntinä ja oppaina toimivat henkilöt ovat usein pian valmistumassa olevia, tai jo valmistuneita yliopisto- tai korkeakouluopiskelijoita tai perinteisiä maailmallakin työskennelleitä matkailualan konkareita. Myös ravintola- ja tarjoilutyössä painotamme korkeaa ammattitaitoa, palveluhenkistä asennetta sekä soveltuvaa aikaisempaa työkokemusta. Monella meistä on useampikin koulutus sekä monipuolista työkokemusta - ja pisteenä iin päällä 'ei-ihan-kaikista-jäyhin' persoonallisuus. Myös terveyden tulee olla hyvä: merimieslääkärintodistuksen saaminen edellyttää muiden muassa hyvää näkökykyä ilman silmälaseja.

Kunkin erilaisen tehtäväkohtaisen erikoisosaamisalueen lisäksi tarkkuus ja luotettavuus, hyväntuulinen olemus, työteliäs asenne, luonnollinen ystävällisyys sekä laaja kielitaito ovat tärkeitä luonteenpiirteitä ja ominaisuuksia monipuolisten tehtävien menestyksekkäässä hoitamisessa. Kesäkaudella meitä merenkulun, ravintola-, tapahtuma- ja matkailualan osaajia on nelisenkymmentä, kokemassa ja jakamassa monta merellistä elämystä. Kevättalvisin haettaviksi tulevat mahdolliset uudet tulevaksi kaudeksi vapautuvat työpaikat julkistetaan Työ- ja elinkeinoministeriön www.mol.fi -palvelussa.

'They are the people who deliver the service.'

IHA-LINES OY HELSINKI CRUISES
Risteilytoimisto

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises
Meritullintori 6
00170 Helsinki
Puhelin (09) 6874 5050
S-posti ihalines@ihalines.fi

PARTNER & MARKKINOINTI
Yhteistyökumppanit & palautteet
Lehdistö, media & kuvamateriaalit

Niina Ihalainen
Partner, HSE MBA, BBA, laivuri
Puhelin 040 760 9035
S-posti niina.ihalainen@ihalines.fi

LIIKENNÖITSIJÄ
Hallituksen puheenjohtaja

Jorma Ihalainen
Suotie 1 (Nöykkiö)
02340 ESPOO
Gsm 0400 452 280
Puhelin kotiin (09) 8193 5000
S-posti jorma.ihalainen@ihalines.fi