Takaisin etusivulle >>
 
Varaa koko laiva
Asiakkaamme kertovat
 
Risteilyhinnasto
 
Valmiita esimerkkejä
 
Maistuvat tarjoilut
Tarjouspyyntölomake
 
> Kuvagalleriat
> Sopivia lähtösatamia
> Usein kysyttyä
> PDF-esitteet
> Esitetilaukset
> Hyvä tietää
> Anna palautetta
 
 
 

m/s Panda ~ perinteinen puinen saaristoalus

Kuvagalleria >>

Klassinen m/s Panda. Perinteinen saaristoalus- ja tunnelma. Yllättävänkin tilava m/s Panda risteilee suojaisilla saaristoreiteillä. Perinteinen vesibussi sisäsaaristoristeilyille, yrityskäyttöön ja virkistysretkille.

Aito puualus. Useita valmiita menuehdotelmia. Suuri ja tilava aurinkokansi. Rakennettu Suomessa 1984, uudistettu 2008. Salongista löytyy pöytäpaikat 48 henkilölle, mutta suosittelemme alusta yhtäaikaiseen ruokailuun edustavimmissa tilaisuuksissa 1-36 vieraalle. Aluksella on kuulutus- ja stereolaitteet, yksi wc ja aurinkokansi.

Alukselle voidaan järjestää helposti toivomuksienne mukaiset tarjoilut pitopalveluperiaattella. Voitte sopia toivetarjoilujen tilaamisesta aluksen varauksen yhteydessä. Myös omien eväiden tuomisesta voi sopia. Tavallisimmin yksityisristeilyllä ja juhlissa päädytään kuinkin pitopalvelun valmiiksi laittamaan pöytään, jolloin isäntä / emäntä saa risteillä ilman järjestelyhuolia. Tällä aluksella toimii kahvio A-oikeuksin (juomat aluksen baarista). Ruokailuksi tilausristeilyille on tilattavissa esimerkiksi merellisiä noutopöytätarjoiluja, kevyestä juhlavampaan saaristolaispöytään. Tästä näet lisätietoa tarjoilujen järjestämisestä sekä juomien tilaamisesta, maistuvat tarjoilut.

VALMIITA 'VARAA KOKO LAIVA' -RISTEILYESIMERKKEJÄ
Pienen budjetin yksityisristeily, perustaso
Kaikista suosituin risteily, keskitaso

  • Rakennettu 1984, uudistettu 2008
  • Pituus 17 m
  • Syväys 1,5 m
  • Suositus risteilylle 1-40 henkilöä, lyhyille kuljetuksille ja virkistykseen enimmäissuosituksemme 60 henkilölle (max 151 matkustajaa)
  • Pöytäpaikkoja 48 henkilölle, parhaimmillaan 1-36 vieraalle
  • Sopiva matkanopeus 8 solmua

Risteilyhinnat tarjouksen mukaan, risteilyn ja tapahtuman kestosta riippuen.