Takaisin etusivulle >>
 
Varaa koko laiva
Asiakkaamme kertovat
 
Risteilyhinnasto
 
Valmiita esimerkkejä
 
Maistuvat tarjoilut
Tarjouspyyntölomake
 
> Kuvagalleriat
> Sopivia lähtösatamia
> Usein kysyttyä
> PDF-esitteet
> Esitetilaukset
> Hyvä tietää
> Anna palautetta
 
 
 

m/s Hymy ~ viehättävä pieni puualus

Kuvagalleria >>

Hymy huulille. Viehättävä m/s Hymy on kaunis pienalus saaristoreiteille. Perinteinen mahonkinen vesibussi sisäsaaristoristeilyille, yrityskäyttöön ja virkistysretkille.

Mahonkisella Hymyllä on aito puualuksen tunnelma. Useita valmiita menuehdotelmia pitopalvelustamme. Salongista löytyy pöytäpaikat 36 henkilölle, mutta suosittelemme alusta yhtäaikaiseen ruokailuun edustavimmissa tilaisuuksissa 1-24 vieraalle. Aluksella on kuulutus- ja stereolaitteet, yksi wc ja aurinkokansi.

Alukselle voidaan järjestää helposti toivomuksienne mukaiset tarjoilut pitopalveluperiaattella. Voitte sopia toivetarjoilujen tilaamisesta aluksen varauksen yhteydessä. Myös omien eväiden tuomisesta voi sopia. Tavallisimmin yksityisristeilyllä ja juhlissa päädytään kuinkin pitopalvelun valmiiksi laittamaan pöytään, jolloin isäntä / emäntä saa risteillä ilman järjestelyhuolia. Tälle laivalle voi tuoda omat juomat (ei anniskeluoikeuksia). Ruokailuksi tilausristeilyille on tilattavissa esimerkiksi merellisiä noutopöytätarjoiluja, kevyestä juhlavampaan saaristolaispöytään. Tästä näet lisätietoa tarjoilujen järjestämisestä sekä juomien tilaamisesta, maistuvat tarjoilut.

VALMIS 'VARAA KOKO LAIVA' -RISTEILYESIMERKKI
Yksityinen illallisristeily, keskitaso

  • Rakennettu 1970, uudistettu 2007
  • Pituus 15 m
  • Syväys 1,5 m
  • Suositus risteilylle 1-24 henkilöä, lyhyille kuljetuksille ja virkistykseen enimmäissuosituksemme 40 henkilölle (max 90 matkustajaa)
  • Pöytäpaikkoja 36 henkilölle, parhaimmillaan 1-24 vieraalle
  • Sopiva matkanopeus 8 solmua

Risteilyhinnat tarjouksen mukaan, risteilyn ja tapahtuman kestosta riippuen.