Takaisin etusivulle >>
 
Varaa koko laiva
Asiakkaamme kertovat
 
Risteilyhinnasto
 
Valmiita esimerkkejä
 
Maistuvat tarjoilut
Tarjouspyyntölomake
 
> Kuvagalleriat
> Sopivia lähtösatamia
> Usein kysyttyä
> PDF-esitteet
> Esitetilaukset
> Hyvä tietää
> Anna palautetta
 
 
 

m/s Emilia ~ ihastuttava pikkualus

Kuvagalleria >>

Pikkuinen m/s Emilia on oikea pieni puinen karamelli saariston suojaisille reiteille.
Tiikki-mahonki-raitakansissaan klassista saaristolaistunnelmaa henkivä m/s Emilia on pienille risteilyille ja saariretkeilyyn sopiva pikkualus.

Soma m/s Emilia on toden totta pikkuinen - vain keskikokoisen "huviveneen" kokoinen. Tämä kaunis vene sopii esimerkiksi pienten seurueiden sisäsaaristoristeilyille, pieniin perhejuhliin, yrityskäyttöön ja virkistysretkille.


Emilian avarasta salongista voitte ihailla saaristoa ja nauttia mahonkisesta pienen puualuksen tunnelmasta. Useita valmiita menuehdotelmia pitopalvelustamme. Emilialla on oiva tunnelma esimerkiksi pienten (isoäidin, isoisän, rouvan, ystävän tai anopin) syntymäpäivien viettoon lohileipätarjoilun ja leivoskahvien kera, tai muutaman yritysvieraan kestittämiseen suorastaan kotoisan intiimissä puuvenetunnelmassa.

Kauniin pienen m/s Emilian voi tilata kuljettamaan myös hääparin lähiseuruetta esimerkiksi Suomenlinnassa pidettäviin häihin - näin hääparin lähiseurue (ja esimerkiksi kaaso, bestman ja appivanhemmat / samalla tai peräkkäisillä kyydeillä) välttyy jonotukselta kesäisin usein ruuhkautuneeseen Suomenlinnan lauttaan.

Salongista löytyy paikat pöytien äärestä noin 16 henkilölle. Ruokailun suhteen "mitä pienempi seurue on, sitä juhlavampi ruokailu voidaan järjestää". Koska Emilia on pieni, eikä erilliselle buffetpöydälle ole tilaa, suosittelemme alusta yhtäaikaiseen ruokailuun noin 1-14 vieraalle. Ruokailun suhteen alus onkin parhaimmillaan pienillä seurueilla, noin 1-12 vieraalle, tai 1-8 VIP-vieraalle (jolloin kaikki 8 vierasta mahtuu suurempaan pöytään, ja pienempi pöytä voidaan varata tarjoilujen esillepanoon). Aluksella on yksi wc ja pieni aurinkokansi.

Alukselle voidaan järjestää helposti toivomuksienne mukaiset tarjoilut pitopalveluperiaattella. Voitte sopia toivetarjoilujen tilaamisesta aluksen varauksen yhteydessä. Myös omien eväiden tuomisesta voi sopia. Tavallisimmin yksityisristeilyllä ja juhlissa päädytään kuitenkin pitopalvelun valmiiksi laittamiin tarjoiluihin, jolloin isäntä / emäntä saa risteillä ilman järjestelyhuolia. Ruokailuksi tilausristeilyille on tilattavissa esimerkiksi pientä suolaista tai jokin noutopöytä. Aluksella on B-oikeudet (juomat aluksen baarista, pieni valikoima, esim. kuohuviiniä ja olutta jne., maksu aluksella paikan päällä). Tästä näette lisätietoa tarjoilujen järjestämisestä maistuvat tarjoilut.

VALMIS 'VARAA KOKO LAIVA' -RISTEILYESIMERKKI
Vastaava hintaesimerkki mitä m/s Hymy -aluksella, yksityinen illallisristeily, keskitaso

  • Suositus risteilylle 1-16 henkilöä, lyhyille kuljetuksille ja virkistykseen enimmäissuosituksemme 20 henkilölle (max 23 matkustajaa)
  • Pöytäpaikkoja 14 henkilölle, parhaimmillaan 1-12 vieraalle
  • Erittäin tärkeitä vieraita kutsuttaessa suositus noin 1-8 VIP-vierasta
  • Pienelle takakannelle mahtuu noin 1-8 vierasta kerrallaan
  • Pituus 10,5 m
  • Syväys 1,1 m
  • Mänty-mahonkinen perinteinen alus
  • Rakennettu 1987 Barösundissa, uudistettu kaudeksi 2011
  • Tilausristeilyillä käytettävään tuntimäärään perustuva veloitus

Esimerkkihinnat, lähtö- ja paluusatamat Helsingin keskustan alueella, sis. alv. 10 %

2 tunnin risteily, LAIVA 630 € (572,70 € alv 0 %)
3 tunnin risteily, LAIVA 760 € (690,90 € alv 0 %)
4 tunnin risteily, LAIVA 950 € (863,64 € alv 0 %)
5 tunnin risteily, LAIVA 1 140 € (1 036,36 € alv 0 %)
6 tunnin risteily, LAIVA 1 310 € (1 190,90€ alv 0 %)
7 tunnin risteily, LAIVA 1 480 € (1 345,45 € alv 0 %)
8 tunnin risteily, LAIVA 1 650 € (1 500 € alv 0 %)