fbpx

Kvalitet

Rekommenderad av Visit Finland

IHA-Lines Ltd Helsinki Cruises mäter regelbundet gästernas tillfredsställelse inom ramen av sitt kvalitetssystem.

Den mycket höga graden av kundtillfredsställelse som uppmätts i de regelbundna Quality1Q00 -enkäterna har resulterat i att den finska turistbyrån Visit Finland har rekommenderat IHA-Lines Ltd Helsinki Cruises tolv år i rad: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 och 2019.

En ännu varmare rekommendation utgörs av att undersökningarna visar att 75 % av gästerna är från Helsingfors: lokala invånare, företag och organisationer inom den offentliga sektorn och att e flesta av dem är lojala, regelbundna gäster som återkommer år efter år.

Företaget har ett kvalitetssystem, Laatutonni – Quality1Q00, som stöder livslångt lärande och konstant utveckling.

IHA-Lines Ltd Helsinki Cruises har mätt sina prestationer och gästernas upplevelser med regelbundna enkäter sedan 2008. De på undersökningar baserade resultaten har varje år uppnått en mycket hög nivå. Detta har bekräftats av den offentligt publicerade Laatutonni – Quality1Q00 rankinglistan, som har berättigat rekommendationen av Visit Finland. Företaget har årligen samlat 4 000 – 10 000 svar och åsikter av gästerna för att verkligen veta vad de har tyckt och kunna ta lärdom av deras erfaranheter. All denna information utnyttjas till att skapa förbättringar i servicen och som konkreta exempel i utbildningen av personalen så att de allt bättre förstår hur kunderna upplever betjäningen och vilka aspekter de speciellt uppskattar. Så här hålls personalens gemensamma mål ännu skarpare i fokus och våra gäster får den personliga service av konstant hög kvalitet som de förtjänar.

Kundtillfredsställelse & kundnöjdhet, undersökning >>

 

”Hospitality and flexibility of arrangements both excellent.”

”Food was just excellent and looked very attractive.”    ”Everything was great.” 

 

Home Företaget Kvalitet