fbpx

m/aux Svanhild

Charmerande segelfartyg i trä

 
Ett traditionellt segelfartyg i trä som låter dig uppleva en stark känsla av äkta skärgårdsatmosfär. Då du seglar ombord m/aux Svanhild kan du inandas frisk havsluft och förestölla dig hur det var i gamla goda tider – kanske till den grad att du blir inspirerad att börja segla. Om du vill kan du själv delta i seglandet med råd från och under ledning av den professionella besättningen.

…eller tänk dig, en vacker nordisk sommarnatt på detta härliga segelfartyg – kanske i en av skärgårdens många lugna vikar? I kabinerna finns sängar för 14 gäster – en fin upplevelse som belöning för grupper eller som programnummer för att sammansvetsa ert team. M/aux Svanhild är ett idealiskt fartyg för företagsevenemang, PR-tillfällen, fester och små mottagningar. Äkta skeppskök. Högklassig catering enligt dina önskemål. Flera färdiga menyförslag finns att välja emellan.

Rekommenderas för 10-40 gäster, 35 middagsgäster till bords, 40+ coctailgäster, högst 50 personer på rekreationskryssningar (maximikapacitet 60).