fbpx

Fartyg

Vi har det största urvalet olika fartyg att hyra

Med de minsta fartygen kan du beundra de smala sunden i Helsingfors skärgård och de mest sjödugliga specialfartygen kan föra dig även till de riktigt avlägsna, stillsamma öarna i yttre skärgården.

Ombord de största flaggskeppen kan alla slag av kvalitetsevenemang organiseras med de mest högklassiga menyerna och programnumren. På de historiska segelsfartygen, eller ett äkta ångfartg kan du uppleva gamla tiders charm. Valet är ditt.

De största företagsevenemangen och högtidligaste mottagningarna kan bäst ordnas ombord våra eleganta flaggskepp m/s Doris och m/s Doris II med luftiga och rymliga salonger, inredning och material av mycket hög kvalitet samt äkta skeppskök som serverar den finaste tänkbara nordiska maten vid en perfekt hasvutsikt så att du kan ta väl hand om och överraska dina gäster – även med levande underhållning.

Ibland passar en nostalgisk stämning bäst för ett viktigt evenemang. Då du vill nå den karakteristiska skärgårdsnaturen eller njuta av en atmosfär rik på sjöfartshistoria så kan du ta dina gäster till en speciellt naturskön destination i den yttre skärgården och uppleva ett litet äventyr, njuta av de mest rofyllda landskapen, som är idealiska för att bygga samhörighet inom teamet och för att ta riktigt väl hand om de mest jäktade människorna, som ofta är svåra att imponera.

Ta dem till skärens rundade klippor, vars karghet representerar en tuff och enkel livsföring. Föreställ dig de tidvis ytterst hårda förhållandena vid det öppna havet och kliv till toppen av en historisk fyr, från vilken du har en fantastisk vy. Där har du och fina gäster mer än nog utrymme för nya tankar och färska idéer. Nya perspektiv stimulerar er dagliga verksamhet.

Ett annat bra alternativ är att ordna en privatkryssning ombord ett gammalt historiskt fartyg. En äkta seglats ombord ett stort historiskt segelfartyg av trä är det närmaste du kan komma forna tiders sjöfartshistoria och forskningsresandenas berättelser, som du kan höra i vindens viskningar. Den nostalgiska skönheten och de romantiska, men fortfarande fungerande detaljerna hos segelfartygen Astrid and Svanhild, inspirerar med lätthet din fantasi att resa genom seklen långt bort från kvartalekonomiska rapporter. Hur tror du att livet tedde sig på passagerarfartyg i tsartidens Storfurstendöme Finland för över hundra år sedan? Stig ombord ett historiskt museifartyg, såsom det äkta ångfartyget s/s Norrkulla byggt 1911, så berättar hon det för dig.

Din favouritmeny, oberoende om det är fråga om en enkel lunch, ett festligt stående bord av hög kvalitet eller catering – enligt Nordiskt, internationellt eller något specialtema – kan ordnas till alla fartyg. Till vissa fartyg kan du också ta med dig dina egna snacks och drycker om du vill. Professionell catering kan göra ditt liv mycket enklare och du kan koncentrera dig på att fungera som värd för ditt evenemang och njuta av umgänge, nätverkande, firande, belönande och t.o.m. att slappna av på din egen kryssning.

Vi hjälper dig att välja det passligaste fartyget & arrangemangen för ditt evenemang. Ring oss på +358 (0)9 6874 5050.