fbpx

Helsingforskryssningar

Panoramakryssning i Helsingfors skärgård

Välkommen ombord för att uppleva Helsingfors skärgård – precis utanför staden

Visste du att Helsingfors har byggts på en udde, omgiven av en unik skärgård med över 300 grönskande öar precis utanför stadskärnans vimmel?

Panoramakryssningen i Helsingfors skärgård är ett måste under ditt besök i Finland. Du får uppleva Helsingfors bästa bitar, den pittoreska skärgården och hundratals öar under den här 1,5 timme långa kryssningen. Vår Nordic Gourmet Sea View-restaurang väntar på dig ombord, välkommen på kryssning!

En båttur är en obligatorisk del av ett besök till Helsingfors. Upplevelsen blir ännu bättre med din favoritdrink i handen eller över en smaklig lunch eller middag med unik havsutsikt. Vänta alltså inte. Vi väntar redan på dig.  : )

De sevärda utsikterna, den historiska befästningen Sveaborg, gamla villor och skärgårdens härliga natur bjuder dig med på en kryssning. Vi har ett urval natursköna rutter utanför Helsingfors och i den pittoreska östraskärgården. Välkommen ombord! Det gör oss glada att stolt kunna visa dig Helsingfors finaste farleder.

 

Säsong: 13.5.-16.9.2023
HELSINGFORS SALUTORG, GAMLA SALUHALLEN
Skepp: blåvita m/s Doris & m/s Doris II (de största, nyaste och bästa kryssningsfartyg)
Brygga: den blå IHA-Lines Helsinki Cruises -bryggan precis framför saluhallen
Biljetter: guiderna säljer biljetter vid fartygets ingång (kontanter eller Visa, Master, OK, Amex, Diners)
Check-in: för att få de bästa platserna, välkommen ½ timme före avgång (baren, kaféet & restaurangen öppnar också då)

Vänligen se bokningskalendar
– kl. 11.00 Den vackra östra skärgården, 2 ½ timme
– kl. 14.00 Den vackra östra skärgården, 2 ½ timme
– kl. 18.00 Kvälls- och solnedgångskryssning, 2 ½ timme

VUXENBILJETT 24 € eller FAMILJEBILJETT 49 €

Om du vill kan du njuta av en drink eller en delikat lunch eller middag medan de vackra vyerna glider förbi. Måltiderna som tillreds av vår mycket erfarna och högklassiga kökspersonal ombord representerar traditionella nordiska havsläckerheter och erbjuder också internationella klassiker, à la carte.

Vi har en vänlig, flerspråkig personal. Våra sightseeing-kryssningar är de enda som guidas live. De sker med våra två eleganta flaggskepp, m/s Doris och m/s Doris II. Båda är byggda enligt högsta möjliga säkerhets- och kvalitetsstandard. Ombord finns en bar, ett kafé och en restaurang med havsutsikt. Restaurangen har ett äkta kök, som erbjuder delikata à la carte-portioner och vid lunchtid en mycket populär nordiskt lunchbuffet. Vinerna ombord m/s Doris har noga utvalts varje år för att passa säsongens meny. Välkommen ombord!

Home Helsingforskryssningar